PRO România Buzău a înființat, la finele săptămânii trecute, o organizație la Padina, în prezența a peste 60 de membri de partid din comună și a reprezentanților organizației județene, se arată într-un comunicat al acestui partid politic.

„Cu fiecare zi care trece, PRO România Buzău crește, atât în preferințele electoratului din mediul rural, cât și ca număr de organizații comunale, unde oameni cu inițiativă și de valoare adună în jurul lor din ce în ce mai mulți cetățeni care nu mai cred în promisiunile electorale cu care au fost obișnuiți până acum și așteaptă fapte concrete pe care să se poată baza. Ultima organizație înființată, cea de la Padina, a produs sâmbătă după prânz o surpriză plăcută pentru conducerea buzoiană a partidului, invitată de Viorel Tăbușcă, coordonatorul local, să participe la nașterea uneia dintre cele mai de viitor părți a PRO România Buzău. Pentru că nu e deloc ușor să aduni peste 60 de membri duminică după amiază în jurul unei idei, dacă oamenii care formează nucleul nu ar fi unii de încredere și pe care cetățenii să se poată baza. Menționăm că la Padina a fost prezentă conducerea județeană a partidului, Viorel Dobre, Viorel Ștefu, și Dorul Muzgoci, care venea de la o întâlnire importantă cu colegii din Vrancea”, se arată în comunicat.

Organizația din Padina – care se află pe primul loc în to­pul organizațiilor locale în ceea ce privește numărul de semnături strânse pentru alegerile europarlamentare – ridică la peste 60 numărul organizațiilor din județ ale Pro România, mai arată sursa citată: „Astfel, odată cu înființarea organizației Pa­dina, PRO România Buzău numără acum peste 60 de filiale locale în cele mai importante comune ale județului. Iar semnalele sunt pozitive, astfel încât, până la alegerile europarlamentare, vom avea echipe complete în toate comunele din județ, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Organizația din Padina, aflată pe primul loc la strângerea de semnături pentru europarlamentare, va fi cu siguranță un etalon pentru multe echipe, acest lucru fiind posibil datorită implicării coordonatorului Viorel Tăbușcă. Căruia îi mulțumim pe această cale și al cărui exemplu suntem siguri că va fi urmat de mulți dintre colegii săi”, se arată în comunicatul organizației județene a PRO România Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Binenteles ca la sate cetatenii inca nu s-au desprins de vechile obiceiuri. Plocoanele au incetat si cauta noi „sponsori”. Ponta este numai bun ptr. ei. Atat inteleg ei. Ponta este o continuare a „mainii” unui Mocanu sau Bagiu. Ei asteapta iarasi pomenile cu care au fost obisnuiti, pungile cu alimente, brighete, cipilici, tigai si cratiti, galeti, etc. Nu -i de mirare ca Ponta gaseste pe acolo acoliti. La cata minte se gaseste prin orasul si localitatile Buzaului, nu-i de mirare nimic. Ce mi-e Ponta ce mi-e Dragnea sau Nastase tot din ace;lasi aluat sunt. Cum Buzaul este mult PSD-rizat, nu vom iesi curand din acest „rahat”. Tare imi este teama ca actualul primar nu va fi reales. Este el PSD-ist dar nu pare, avand in vedere ca-i din alt aluat si multe a mai facut ptr. oras. Dar repet; In „intelepciunea” buzoienilor, ei au mare iubire de tipi cum ar fi Boscodeala, Mocanii, Nicolicea, Bagiu, cam aici se invart ei.

  2. DA DAR CIND OR AFLA MEMBRI PRO ROMANIA CA PONTA ESTE UN MINCINOS SI SECURIST ACOPERIT CE SE FAC. ? VAD CE S-AU INSCRIS MULTI FOSTI POLITISTI OARE NU V-ATI SATURAT DOMNILRO CA ATI FOST URMARIT DE SECURISTI TOT TIMPUL VIETI MERGETI PE ACEIASI LINIE. CU SECURIASTI IN FRUNTE.

Comments are closed.