Peste 500 de buzoieni au devenit membri ai formaţiunii conduse de fostul premier Victor Ponta, susţine conducerea jude­ţeană a Partidului PRO România într-un comunicat de presă.

„Ultima şedinţă de la Buzău a formaţiunii fostului premier Victor Ponta a bifat un progres substanţial, peste 500 de membri înscrişi în ­fi­liala locală a partidului într-un timp foarte scurt, dacă luăm în calcul că a trecut doar puţin peste o lună de la congres. De asemenea, sunt semnale că tot mai mulţi oameni ne vor alege, în primul rând pentru doctrina pro, în ţara unde toţi sunt împotrivă, dar şi a seriozităţii şi bunului renume al membrilor, pentru că, aşa cum a spus şi preşe­dintele Ponta, este vizată în primul rând calitatea şi nu cantitatea. Astfel încât, la întâlnirea de săptămâna aceasta, nu putem să nu remarcăm, printre foarte mulţi buzoieni care au ales PRO România pentru a lupta în vederea unui viitor mai bun, câteva nume destul de cunoscute în plan local. Cum ar fi fostul colonel de Poliţie Ovi­diu Voicu, Ion Mateiu, cunoscut sindicalist al aceleiaşi instituţii, dar şi Nelu Oancea, poliţist iubit şi respectat de concetăţenii săi, toţi trei pensionari acum, dar care mai au un cu siguranţă un cuvânt important de spus în privinţa multor lucruri aflate pe agenda politică a partidului”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, organizaţia judeţeană a PRO România devine o forţă politic pe plan local, afirmaţie care va fi dovedită de rezultatele pe care le va înregistra la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor: „Şedinţa a fost precedată de o întâlnire a organizaţiei de tineret şi a fost condusă de Viorel Dobre şi Marius Georgescu, ultimul primind o sarcină importantă din partea responsabilului de organizaţie, Felix Rache, care, la rândul său, a primit un rol important în cadrul Consiliului Naţional de Strategii Guvernamentale al PRO România, şi se va ocupa în principal de Strategii şi ana­liză politică, în calitate de vicepreşedinte. Marius Geor­gescu va fi coordonatorul alegerilor europarlamentare de la Buzău, calitate din care va face faţă cu brio, spunem noi, pentru că în trecut s-a mai ocupat de astfel de activităţi şi a obţinut rezultate deloc de neglijat. În ceea ce-l priveşte pe Viorel Dobre, el este un politician cu state vechi, fost preşedinte al Partidului ­Eco­logist Român, calitate în care a obţinut rezultate notabile pentru un partid aşa mic, rezultate mai bune decât în multe locuri din ţară unde PER a avut o reprezentare superioară. De aceea, putem spune că, pe zi ce trece, PRO România Buzău se întăreşte şi devine o forţă politică în plan local, iar la primul test de maturitate, cele două rânduri de alegeri de anul viitor, europarlamentare şi prezidenţiale, va fi în rândul primelor organizaţii din ţară ca rezultate, obiectiv asumat de întreaga conducere”, se mai arată în comunicatul organizaţiei judeţene a Partidului PRO România.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Colonelul Voicu este cercetat în mai multe dosare penale.
    Ion Mateiu este sindicalist SNPPC. S-a plimbat prin toată Europa pe banii sindicatului și nu a realizat nimic pentru ceilalți.
    Ion Oancea este cunoscut cu un comportament violent, mai ales după ce consuma băuturi alcoolice. Soția l-a părăsit și a plecat în Anglia, sătulă de câte bătăi a primit de la acesta.
    Asa ca, RUȘINE PRO ROMÂNIA BUZĂU!

Comments are closed.