Doru Octavian Dumitru este un One Man Show cu greutate care vă invită, prin spectacolele sale, la destindere şi terapie prin râs. Pe 15 noiembrie, renumitul comedian vine cu un program de stand-up comedy în Club No Limit, de la ora 20.00, şi  văinvităla un inegalabil spectacol de comedie. Va încerca prin temele abordate săîi surprindăplăcut pe toţi cei care vin săpetreacăo searărelaxan­tăalături de el. Comediantul este un om de calitate, căruia îi place săvadăzâmbete pe feţele oamenilor şi se bucurăsăaudărâsul publicului prezent.

Concurenţi de la iUmor, în spectacol la Buzău

    Şi dacă   nu vă este suficient acest spectacol, încătrei iubitori de glume şi poante vin la Buzău, în clubul de lângă Sala Sporturilor de data aceasta, pe 21 noiembrie, pentru o searăde stand up comedy. De la ora 21,00, în Pub-ul O’Brothers, pentru doar 30 lei îi vei putea vedea pe scenăpe Ioana State, Cristi Prizăşi Tibi Neuronu.

   Ioana State este noua senzaţie a online-ului românesc şi cea mai fresh apariţie de la iUmor, cel puţin la fel de amuzantăşi offline. Tibi Neuronu, renumit pentru apa­riţiile la Românii au Talent, iUmor şi Vacanţa Mare, face stand-up comedy de peste zece ani şi va veni la Buzău cu un show amuzant de sincer. Cristi Prizăeste finalist iUmor, evoluând în domeniul stand-up comedy de şase ani şi nu are de gând săse opreascăprea curând. Cristi este cel care va deschide spectacolul şi va  face cu glume scurte şi inteligente. Aşadar, serviţi comedie pe pâine!

 

DISTRIBUIȚI