27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:44 PM
albosmart

Educatie

Colegiul „B. P. Hasdeu”, reprezentat la olimpiadele naționale de 74 de elevi

de Cristian IONESCU
Educatie  |
14.04.2017, 00:00
9576

    Cel mai titrat liceu buzoian, Colegiul „B. P. Hasdeu” va fi reprezentat la faza naţională a olimpiadelor, în acest an şcolar, de 74 de elevi, gimnazişti sau liceeni, calificaţi la 18 discipline din planul de învăţământ. La acestea se adaugă olimpiadele naţionale: lingvistică, astronomie, ştiinţele pământului şi olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă".

    „Pentru obţinerea acestui rezultat excepţional, au lucrat, deopotrivă, elevi şi 43 de profesori. Profesorilor Colegiului Naţional B.P.Hasdeu li se adaugă profesorii Mariana Dobre - Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzău şi Anna-Maria Pop - Palatul Copiilor. Faza naţională a olimpiadelor este o competiţie foarte grea, din care cei aleşi ies învingători. Sperăm ca printre învingători să fie cât mai mulţi elevi ai Hasdeului. Conducerea Colegiului Naţional B.P.Hasdeu le mulţumeşte pentru prestaţia de până acum şi le urează succes în continuare. Tot respectul pentru profesori, elevi şi părinţii acestora!”, se arată într-un comunicat al Colegiului „B. P. Hasdeu”.

VEZI AICI LISTA CU OLIMPICII HASDEIENI ȘI PROFESORII LOR

Comentarii

Olimpiada nationala (14 Apr, 21:11)
Dasan

Buna seara ! Am citit titlul articolului dvs. si am fost surpris de numarul mare de elevi ai Colegiului "B.P. Hasdeu" calificati la nationale.Eu stiam ca la faza nationala a oricarei olimpiade, indiferent de materie, se califica primul clasat pe judetul in cauza. cu alte cuvinte, nu pot fi 74 de elevi calificati, la faza nationala, fie ei de la toate liceele din judet, deoarece se inscrie doar primul. Cum nu sunt 74 de materii sau discipline, nu inteleg cum au fost numarati acesti elevi...In plus, toti erau si de la Hasdeu. Nu este cam tras de par ?!!! va pot spune eu cateva discipline la care nu s-au calificat, la faza nationala, elevi din Hasdeu. Pentru a nu fi confuzii, inteleg ca se sustine concursul pe materie si pe an de studiu. Cu toate acestea nu se poate obtine un numar atat de mare de elevi calificati si toti 74 din Hasdeu.

Raspunde
Olimpiade (17 Apr, 12:39)
Adriana

Daca ai citi articolul cu atentie si ai vedea lista ,ai intelege si nu ai mai comenta aiurea.Sunt elevi si de gimnaziu si de liceu din B P Hasdeu de la toate materiile!

Raspunde
Xxxxc (18 Apr, 10:46)
Felicitari

Felicitări olimpicilor si cadrelor didactice de la colegiu Hasdeu .Si in mod special d nei profesoare Alina Ilie suplinitoare la școala Murgesti , cu studii universitare la stat ''Dunărea de jos Galati'' si cu gradul didactic I care pune bazele elevilor la materiile fizica si matematica

Raspunde
Felicitari (20 Apr, 11:01)
Silvia....

Felicitari si d-nei Oglavie de la Sc. Sarulesti caci anul trecut dupa prostiile care le-a facut (fals de documente ,sustragere de bunuri necuvenite s.a. este directoare) dar va veni si ceasul ei...

Raspunde
Felictari ”Silvia” (21 Apr, 10:42)
o oarecare...

Doamna ”Silvia” ce treaba are articolul în cauza cu Oglavie de la Sarulesti. Cred ca esti mai ..(scrieți fiecare ce vreți)..... decît Oglavie. PS.: Într-o zi fiecare raspunde pentru ceea ce face. FELICITARI ELEVILOR ȘI PROFESORILOR DE LA HASDEU

Raspunde

Stiri Agerpres

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului și un director din RATB, arestați preventiv
Duminica, Iulie 23, 2017 17:33 PM

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, directorul de achiziții din RATB, Florin Badiu, și Constantin-Cosmin Coman au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului Ilfov în dosarul în care sunt acuzați de evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker