27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:37 AM

Educatie

Colegiul „B. P. Hasdeu”, reprezentat la olimpiadele naționale de 74 de elevi

de Cristian IONESCU
Educatie  |
14.04.2017, 00:00
8175

    Cel mai titrat liceu buzoian, Colegiul „B. P. Hasdeu” va fi reprezentat la faza naţională a olimpiadelor, în acest an şcolar, de 74 de elevi, gimnazişti sau liceeni, calificaţi la 18 discipline din planul de învăţământ. La acestea se adaugă olimpiadele naţionale: lingvistică, astronomie, ştiinţele pământului şi olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă".

    „Pentru obţinerea acestui rezultat excepţional, au lucrat, deopotrivă, elevi şi 43 de profesori. Profesorilor Colegiului Naţional B.P.Hasdeu li se adaugă profesorii Mariana Dobre - Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzău şi Anna-Maria Pop - Palatul Copiilor. Faza naţională a olimpiadelor este o competiţie foarte grea, din care cei aleşi ies învingători. Sperăm ca printre învingători să fie cât mai mulţi elevi ai Hasdeului. Conducerea Colegiului Naţional B.P.Hasdeu le mulţumeşte pentru prestaţia de până acum şi le urează succes în continuare. Tot respectul pentru profesori, elevi şi părinţii acestora!”, se arată într-un comunicat al Colegiului „B. P. Hasdeu”.

VEZI AICI LISTA CU OLIMPICII HASDEIENI ȘI PROFESORII LOR

Comentarii

Olimpiada nationala (14 Apr, 21:11)
Dasan

Buna seara ! Am citit titlul articolului dvs. si am fost surpris de numarul mare de elevi ai Colegiului "B.P. Hasdeu" calificati la nationale.Eu stiam ca la faza nationala a oricarei olimpiade, indiferent de materie, se califica primul clasat pe judetul in cauza. cu alte cuvinte, nu pot fi 74 de elevi calificati, la faza nationala, fie ei de la toate liceele din judet, deoarece se inscrie doar primul. Cum nu sunt 74 de materii sau discipline, nu inteleg cum au fost numarati acesti elevi...In plus, toti erau si de la Hasdeu. Nu este cam tras de par ?!!! va pot spune eu cateva discipline la care nu s-au calificat, la faza nationala, elevi din Hasdeu. Pentru a nu fi confuzii, inteleg ca se sustine concursul pe materie si pe an de studiu. Cu toate acestea nu se poate obtine un numar atat de mare de elevi calificati si toti 74 din Hasdeu.

Raspunde
Olimpiade (17 Apr, 12:39)
Adriana

Daca ai citi articolul cu atentie si ai vedea lista ,ai intelege si nu ai mai comenta aiurea.Sunt elevi si de gimnaziu si de liceu din B P Hasdeu de la toate materiile!

Raspunde
Xxxxc (18 Apr, 10:46)
Felicitari

Felicitări olimpicilor si cadrelor didactice de la colegiu Hasdeu .Si in mod special d nei profesoare Alina Ilie suplinitoare la școala Murgesti , cu studii universitare la stat ''Dunărea de jos Galati'' si cu gradul didactic I care pune bazele elevilor la materiile fizica si matematica

Raspunde
Felicitari (20 Apr, 11:01)
Silvia....

Felicitari si d-nei Oglavie de la Sc. Sarulesti caci anul trecut dupa prostiile care le-a facut (fals de documente ,sustragere de bunuri necuvenite s.a. este directoare) dar va veni si ceasul ei...

Raspunde
Felictari ”Silvia” (21 Apr, 10:42)
o oarecare...

Doamna ”Silvia” ce treaba are articolul în cauza cu Oglavie de la Sarulesti. Cred ca esti mai ..(scrieți fiecare ce vreți)..... decît Oglavie. PS.: Într-o zi fiecare raspunde pentru ceea ce face. FELICITARI ELEVILOR ȘI PROFESORILOR DE LA HASDEU

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker