27 de ani
de presa libera
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:34 PM

Educatie

Colegiul „B. P. Hasdeu”, reprezentat la olimpiadele naționale de 74 de elevi

de Cristian IONESCU
Educatie  |
14.04.2017, 00:00
9759

    Cel mai titrat liceu buzoian, Colegiul „B. P. Hasdeu” va fi reprezentat la faza naţională a olimpiadelor, în acest an şcolar, de 74 de elevi, gimnazişti sau liceeni, calificaţi la 18 discipline din planul de învăţământ. La acestea se adaugă olimpiadele naţionale: lingvistică, astronomie, ştiinţele pământului şi olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă".

    „Pentru obţinerea acestui rezultat excepţional, au lucrat, deopotrivă, elevi şi 43 de profesori. Profesorilor Colegiului Naţional B.P.Hasdeu li se adaugă profesorii Mariana Dobre - Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzău şi Anna-Maria Pop - Palatul Copiilor. Faza naţională a olimpiadelor este o competiţie foarte grea, din care cei aleşi ies învingători. Sperăm ca printre învingători să fie cât mai mulţi elevi ai Hasdeului. Conducerea Colegiului Naţional B.P.Hasdeu le mulţumeşte pentru prestaţia de până acum şi le urează succes în continuare. Tot respectul pentru profesori, elevi şi părinţii acestora!”, se arată într-un comunicat al Colegiului „B. P. Hasdeu”.

VEZI AICI LISTA CU OLIMPICII HASDEIENI ȘI PROFESORII LOR

Comentarii

Olimpiada nationala (14 Apr, 21:11)
Dasan

Buna seara ! Am citit titlul articolului dvs. si am fost surpris de numarul mare de elevi ai Colegiului "B.P. Hasdeu" calificati la nationale.Eu stiam ca la faza nationala a oricarei olimpiade, indiferent de materie, se califica primul clasat pe judetul in cauza. cu alte cuvinte, nu pot fi 74 de elevi calificati, la faza nationala, fie ei de la toate liceele din judet, deoarece se inscrie doar primul. Cum nu sunt 74 de materii sau discipline, nu inteleg cum au fost numarati acesti elevi...In plus, toti erau si de la Hasdeu. Nu este cam tras de par ?!!! va pot spune eu cateva discipline la care nu s-au calificat, la faza nationala, elevi din Hasdeu. Pentru a nu fi confuzii, inteleg ca se sustine concursul pe materie si pe an de studiu. Cu toate acestea nu se poate obtine un numar atat de mare de elevi calificati si toti 74 din Hasdeu.

Raspunde
Olimpiade (17 Apr, 12:39)
Adriana

Daca ai citi articolul cu atentie si ai vedea lista ,ai intelege si nu ai mai comenta aiurea.Sunt elevi si de gimnaziu si de liceu din B P Hasdeu de la toate materiile!

Raspunde
Xxxxc (18 Apr, 10:46)
Felicitari

Felicitări olimpicilor si cadrelor didactice de la colegiu Hasdeu .Si in mod special d nei profesoare Alina Ilie suplinitoare la școala Murgesti , cu studii universitare la stat ''Dunărea de jos Galati'' si cu gradul didactic I care pune bazele elevilor la materiile fizica si matematica

Raspunde
Felicitari (20 Apr, 11:01)
Silvia....

Felicitari si d-nei Oglavie de la Sc. Sarulesti caci anul trecut dupa prostiile care le-a facut (fals de documente ,sustragere de bunuri necuvenite s.a. este directoare) dar va veni si ceasul ei...

Raspunde
Felictari ”Silvia” (21 Apr, 10:42)
o oarecare...

Doamna ”Silvia” ce treaba are articolul în cauza cu Oglavie de la Sarulesti. Cred ca esti mai ..(scrieți fiecare ce vreți)..... decît Oglavie. PS.: Într-o zi fiecare raspunde pentru ceea ce face. FELICITARI ELEVILOR ȘI PROFESORILOR DE LA HASDEU

Raspunde

Stiri Agerpres

Ungaria susține că se confruntă cu un 'atac frontal' din partea lui George Soros
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:12 PM

Ungaria se confruntă cu un 'atac frontal' din partea miliardarului american George Soros, care atacă țara prin intermediul organizațiilor sale neguvernamentale și al birocraților Uniunii Europene, a declarat vicepreședintele partidului de guvernământ Fidesz, Gergely Gulyas, relatează Reuters.

Plenul a aprobat ca legile cu incidență asupra Justiției să fie modificate numai în comisia specială condusă de Iordache
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:10 PM

Plenul comun al Parlamentului a aprobat luni, cu 198 de voturi "pentru" și 119 "împotrivă", modificarea regulamentului Comisiei speciale privind sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislației în domeniul Justiției, astfel încât actele normative cu incidență asupra Justiției să fie modificate numai în această comisie.

CEPCB: Situația consumului de antibiotice la nivelul UE plasează România pe locul al patrulea, în scădere față de 2016
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:09 PM

Situația consumului de antibiotice la nivelul UE plasează România pe locul al patrulea, în scădere față de anul precedent cu zece procente, însă situația rămâne "gravă" deoarece continuă creșterea rapidă a consumului de antibiotice de rezervă, care ar trebui să fie prescrise în ultimă instanță, se arată într-un studiu realizat de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, prezentat luni de prof. dr. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Circul Inimii, cel mai apreciat circ contemporan din Europa prezintă spectacolul "Limits", la Timișoara
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:06 PM

Timișoara Capitală Culturală Europeană (TCCE) 2021 lansează circul contemporan, ca alternativă la spectacolele stradale care vor împânzi orașul, compania Cirkus Cirkor (Circul Inimii), cel mai apreciat circ contemporan din Europa, urmând să susțină, miercuri, reprezentația piesei "Limits", care abordează tema refugiaților.

Hunedoara: Microbuz cu pasageri implicat într-un accident în apropiere de Petroșani
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:01 PM

Trei persoane au fost rănite luni după-amiază, într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 66, în zona Peștera Bolii, la intrare în Petroșani, în urma unei tamponări dintre un autoturism și microbuz cu opt pasageri la bord, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Nov, 13:38 nu cred
vasile a comentat pentru articolul Fostul senator de Buzău Teodorovici, printre martorii care au confirmat că Tel Drum este firma lui Dragnea:
Nu cred că se va finaliza dosarul Tel Drum. Dacă legea a fost făcută în așa fel încât eu să am o firmă și nimeni să nu știe că e a mea , cal care a gândit-o e consultant în Sicilia probabil. Camora și Nașul rămân fraeri pe lângă legiuitorii noștri. „Unde lucrezi?”-La tel drum! -„ce-i aia?”-o firmă care umblă Teleleu și face drumuri. „aha și cui e?”-a lui Teleleu Tănase! „cine-i ăla?” -nu se știe!!!
19 Nov, 13:34 observator
ionescu o. a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
Observator pe naiba! Pus doar pe șicane de postac. E limpede că „nu vede pădurea din cauza copacilor”.N-ai cu cine să limpezești ceva din pricina tendințelor oportuniste...
19 Nov, 13:30 vin
ionescu o. a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Nu e un zvon ci un proiect. Îngijorarea profesorilor e maximă...Unul-de educație fizică-se întreba cum va face sport cu tableta-n mână. Altul-diriginte- se plânge că n-are unde să le depoziteze în clase. Un profesor de matematică era fericit:„eu pot preda și face exerciții la tabletă, de acasă. Cineva -administratorul unei școli-s-a hotărît să se reprofileze pe depanare tablete.Informaticianul din altă unitate bănuie că tabletele nu vor fi de calitate și nici leptopurile. Un părinte era mânios :„Adică nu-i deajuns că fi-miu stă toată ziua acasă cu nasul în calculator, să-i văd și la școală?”O mămică zglobie a întrebat directoarea unei școli: „Da de jucat se vor mai juca elevii ăștia?”Oricum vor nu vor unii , VIN TABLETELE ȘI LEPTOPURILE!!! Să nu vă bateți pe ele...
Google PageRank Checker