27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:30 PM

Sport

Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea a câștigat Memorialul „Victor Rogoz” la mini-rugby

de Andreea STROE
Sport  |
18.05.2017, 00:00
271

   Sâmbata trecută, pe terenul de rugby din Parcul Tineretului, Stejarul Buzău a organizat etapa a III-a din cadrul Campionatului Județean de Mini-rugby U12-U14. Această rundă, care s-a desfășurat sub denumirea de Memorialul ,,Victor Rogoz“, a adunat la start cinci echipe, câștigătoarea competiției fiind Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea.

   Dacă în primele două etape s-a jucat rugby tag, această etapă a fost una de mini-rugby. Rezultatele au fost peste așteptări, toate echipele participante practicând jocuri de înalt nivel, echilibrate, copiii dând dovadă de disciplină și de vizibile calități fizice și tehnice.

   La start au fost prezente cinci scoli gimnaziale din județ, alte cinci lipsind din motive obiective. S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, rezultatele fiind următoarele: Scurtești – Săgeata 1-1, Stăncești – Glodeanu Siliștea 0-3, Săgeata – Stăncești 2-0, Văcăreasca – Scurtești 1-3, Stăncești – Văcăreasca 1-2, Glodeanu Siliștea – Săgeata 2-1, Văcăreasca – Glodeanu Siliștea 1-4, Scurtești – Stăncești 2-2, Glodeanu Siliștea – Scurtești 3-0, Săgeata – Văcăreasca 3-1.

   Clasament, etapa a III-a:

- Locul 1: Școala Glodeanu Siliștea (profesor Lucica Ioniță) – 12 puncte

- Locul 2: Școala Săgeata (profesor Liliana Șerbănică) - 9 puncte

- Locul 3: Școala Scurtești (profesor Nicușor Zoican) - 8 puncte

- Locul 4: Școala Văcăreasca (profesor Răzvan Oprea) - 6 puncte

- Locul 5: Școala Stăncești (profesor Alina Enache) - 5 puncte

Următoarea etapă se va desfășura luna viitoare, când organizatorii speră să fie prezente toate echipele înscrise în competiție, în număr de zece.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

Deputatul PNL Florin Roman: În rândul întâi trebuie să stea cei care aduc voturi PNL
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:27 PM

O țară ca afară va exista atunci când va exista un comportament ca afară, iar în rândul întâi în PNL trebuie să stea cei care aduc voturi partidului, a declarat, duminică, deputatul liberal Florin Roman.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker