27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:43 AM

Sport

Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea a câștigat Memorialul „Victor Rogoz” la mini-rugby

de Andreea STROE
Sport  |
18.05.2017, 00:00
129

   Sâmbata trecută, pe terenul de rugby din Parcul Tineretului, Stejarul Buzău a organizat etapa a III-a din cadrul Campionatului Județean de Mini-rugby U12-U14. Această rundă, care s-a desfășurat sub denumirea de Memorialul ,,Victor Rogoz“, a adunat la start cinci echipe, câștigătoarea competiției fiind Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea.

   Dacă în primele două etape s-a jucat rugby tag, această etapă a fost una de mini-rugby. Rezultatele au fost peste așteptări, toate echipele participante practicând jocuri de înalt nivel, echilibrate, copiii dând dovadă de disciplină și de vizibile calități fizice și tehnice.

   La start au fost prezente cinci scoli gimnaziale din județ, alte cinci lipsind din motive obiective. S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, rezultatele fiind următoarele: Scurtești – Săgeata 1-1, Stăncești – Glodeanu Siliștea 0-3, Săgeata – Stăncești 2-0, Văcăreasca – Scurtești 1-3, Stăncești – Văcăreasca 1-2, Glodeanu Siliștea – Săgeata 2-1, Văcăreasca – Glodeanu Siliștea 1-4, Scurtești – Stăncești 2-2, Glodeanu Siliștea – Scurtești 3-0, Săgeata – Văcăreasca 3-1.

   Clasament, etapa a III-a:

- Locul 1: Școala Glodeanu Siliștea (profesor Lucica Ioniță) – 12 puncte

- Locul 2: Școala Săgeata (profesor Liliana Șerbănică) - 9 puncte

- Locul 3: Școala Scurtești (profesor Nicușor Zoican) - 8 puncte

- Locul 4: Școala Văcăreasca (profesor Răzvan Oprea) - 6 puncte

- Locul 5: Școala Stăncești (profesor Alina Enache) - 5 puncte

Următoarea etapă se va desfășura luna viitoare, când organizatorii speră să fie prezente toate echipele înscrise în competiție, în număr de zece.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker