Aproape 200 de buzoieni stau la rând pentru invitații la festivalul de teatru ce va inaugura Sala de spectacole „Vladimir Maximilian”. Concesionată de la Asociația Națională a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România, vechea sală a fost reabilitată după cele mai moderne standarde și este gata să își reprimească spectatorii cu ocazia unui eveniment finanțat de Primăria Buzău. Este vorba despre prima ediție a Festivalului de Teatru  Românesc „Chișinău pentru Buzău”, eveniment ce se va desfășura în perioada 5 -7 noiembrie.

Pe scenă se vor juca spectacolele „Steaua fără nume”, „Balamucul vesel” și „În ochii tăi fermecători”. Intrarea la spectacole se face doar pe bază de invitații, oferite gratuit de Primăria Buzău.

„Primăria va oferi aproximativ 250 de invitații, adică jumătate din capacitatea sălii. Casierie va fi deschisă până la ora 19,00, și dacă după ziua de astăzi vor mai rămâne invitații, buzoienii sunt așteptați și mânie (n.r. – vineri). Trebuie să știți că sunt și persoane care au rezervat telefonic invitații”, spun organizatorii.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Din păcate asa zise INVITAȚII nu s-au oferit decât la maxim 50 de oameni,am stat la rând aproximativ o ora degeaba,îmi doream foarte mult sa revăd Steaua Fără Nume dar se pare ca astfel de invitații nu sunt pentru omul de rând. Un adevărat fiasco. M-am simțit umilit. Dar măcar știm acum realitatea. Păcat ca nu putem sa achiziționăm măcar bilete contracost. Acest spectacol cred ca e plătit și din banii noștri,ai contribuabililor,dar nu putem avea acces la el. A rămas un gust amar.

  2. S-au facut si telefonic. Am sunat eu dupa ora 16, cand am citit in ziar si o doamna destul de draguta, mi-a confirmat ca au fost si la telefon „”oprite””invitatii, dar ca la acea ora nu mai sunt. Probabil de aceea, au fost doar 100 date oamenilor de la coada. Restul…pile si relatii….pana la 1500. Pacat ca domnul primar ne prosteste in halul acesta. Poate era mai normal sa le puna si un pret si sa alegem daca vrem sa participam sau nu…Asta e politica primariei….Ne revansam la vot!

  3. Unde s-a facut informarea ca se fac si rezervari telefonic? Probabil telepatic. Ca pe toate afisele din oras se spunea ca invitatiile se impart in data de 01.11.2018 dupa ora 12. O organizare de 2 lei. Cu alte cuvinte in data de 01.11.2018 nu s-au impartit nici macar 100 invitatii oamenilor ce asteptau afara. Jignitor pentru oamenii care au asteptat mai bine de o ora, in mare majoritate pensionari, si care nu au prins invitatii. Si cu atat mai jignitor ca se face o activitate finantata de la buget din banii tuturor iar oamenilor de rand din cele cca 1500 de locuri (in toate cele 3 seri de festival) nu li se inmaneaza nici macar 300 locuri.

Comments are closed.