Consilierul municipal în Sectorul 1 al Capitalei Clotilde Armand, candidat al Uniunii Salvați România pentru Parlamentul European, vine miercuri, 20 martie, orele 16,00, la Buzău, în Piața Daciei, pentru a sta de vorbă cu buzoienii, în turneul pe care-l face în toată țara pentru strân­gerea de semnături pentru Alianța 2020 (USR-PLUS), la alegerile din 26 mai.

Clotilde Armand, unul din membrii fondatori ai Uniunii Salvați România, are 45 de ani și peste 20 de ani de experiență ca manager executiv în mari companii europene și americane. A studiat la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite ale Americii, și la Ecole Centrale din Paris. Vorbește, pe lângă franceză și română, engleză și spaniolă.

Conform paginii de Facebook a USR Buzău, „în Parlamentul European vrea să-și folosească experiența în Comisia pentru buget. De-a lungul carierei a gestionat bugete de peste 1 miliard de euro, iar această Comisie are un rol central în creionarea bugetului Uniunii Europene. Clotilde Armand subliniază că în anul 2020 vom intra într-un nou exercițiu bugetar pentru următorii șapte ani și va fi esențial ca România să aibă un reprezentant în Comisia de buget în toamna anului 2019. Viitoarele programe de finanțare europeană vor depinde în mare măsură de negocierile purtate de această comisie. Clotilde consideră că instituțiile europene se pot implica mai mult pentru a crește absorbția fondurilor structurale în statele membre, mai ales în domeniul infrastructurii. În acest sens, militează ca politica de convergență a economiilor europene, promovată de Bruxelles, să fie susținută de instrumente adaptabile care să poată corecta deficiențele sistemelor naționale. De reușita acestei politici va depinde viitorul proiectului european. Din poziția de europarlamentar, Clotilde se angajează să promoveze România ca țară în care cetățenii își doresc să fie în primul pluton european”, se arată pe pagina de Facebook a USR Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Vedeți-vă de treburi doamnelor. Sunt destule femei drăguțe în Buzău, musai să semnăm pentru o franțuzoaică! Pentru cele două partide tradiționale, care reprezintă națiunea, dăm semnătură. Au mai fost unii cu „salvarea națională”, acu vin ăștia cu „salvarea României”? Lăsați-ne fără salvare!!!

Comments are closed.