Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în seara zilei de 12 aprilie, jurul orei 23.30, bănuitul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitate, ar fi urmărit persoana vătămată la plecarea dintr-un local de alimentaţie publică şi prin violenţă i-ar fi sustras portmoneul ce conţinea suma de peste 1000 de euro.
Bărbatul de 35 de ani a petrecut într-un bar din Râmnic și nu s-a ferit să-și arate bunăstarea. Bărbatul de 51 de ani, de etnie romă, a înțeles că poate fi o pradă ușoară mai ales că victima era băută așa că a așteptat momentul prielnic și a acționat. Tânărul de 35 de ani s-a luptat xu el o perioadă până când tâlharul i-a luat portofelul , a scos banii și s-a făcut nevăzut.
Polițiștii chemați la fața locului au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, l-au identificat pe făptaș și au plecat în urmărirea lui. L-au prins pe individ când număra banii sustrași.Prejudiciul a fost recuperat astfel integral de poliţişti şi predat persoanei vătămate, râmniceanul în vârstă de 35 de ani.
În urma probatoriului administrat de poliţiştii de investigaţii criminale, faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Buzău.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează ca în cursul acestei zile persoana să fie prezentată magistraţilor din cadrul Judecătoriei Râmnicu Sărat cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI
loading...