Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în seara zilei de 12 aprilie, jurul orei 23.30, bănuitul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitate, ar fi urmărit persoana vătămată la plecarea dintr-un local de alimentaţie publică şi prin violenţă i-ar fi sustras portmoneul ce conţinea suma de peste 1000 de euro.
Bărbatul de 35 de ani a petrecut într-un bar din Râmnic și nu s-a ferit să-și arate bunăstarea. Bărbatul de 51 de ani, de etnie romă, a înțeles că poate fi o pradă ușoară mai ales că victima era băută așa că a așteptat momentul prielnic și a acționat. Tânărul de 35 de ani s-a luptat xu el o perioadă până când tâlharul i-a luat portofelul , a scos banii și s-a făcut nevăzut.
Polițiștii chemați la fața locului au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, l-au identificat pe făptaș și au plecat în urmărirea lui. L-au prins pe individ când număra banii sustrași.Prejudiciul a fost recuperat astfel integral de poliţişti şi predat persoanei vătămate, râmniceanul în vârstă de 35 de ani.
În urma probatoriului administrat de poliţiştii de investigaţii criminale, faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Buzău.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează ca în cursul acestei zile persoana să fie prezentată magistraţilor din cadrul Judecătoriei Râmnicu Sărat cu propunere de arestare preventivă.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul dvs.
Introduceți numele dvs.