Rezultatele exit-pollurilor i-au găsit pe reprezentanții Alianței 2020 (USR-PLUS) la sediul Uniunii Salvați România angrenați în numărătoarea paralelă.

Liderul USR Buzău, Irinel Cîrstea, a declarat că speră ca, după anunțarea rezultatelor din Diaspora, Alianța 2020 va fi câștigătoarea alegerilor: „În această seară avem niște rezultate istorice; este pentru prima oară când un partid, două partide nou-înființate merg împreună braț la braț și sunt foarte aproape să câștige aceste alegeri europarlamentare. Este o palmă dată PSD pentru ceea ce a făcut în ultimii doi ani de zile; am suportat batjocorirea justiției, am suportat gazele în nas date de PSD, iar acum, la vot, le-am întors-o și noi așa cum trebuia. Când vor veni rezultatele din Diaspora, noi sperăm să câștigăm alegerile. Avem, în schimb, o mare responsabilitate pentru ceea ce va urma, pentru că oamenii au mare încredere în ceea ce vom face”, a spus Cîrstea.

La rândul său, reprezentantul PLUS, Mihai Șuler, a insisitat pe responsabilitatea pe care rezultatul alagerilor de duminică o crează celor două partide: „Avem o mere responsabilitate și nu trebuie să înșelăm speranțele oamenilor. Avem posibilitatea să demonstrăm că suntem o alianță puternică; este primul pas, este începutul spre o lungă colaborare, sperăm noi, care să se finalizeze cu preluarea guvernării și cu punerea în practică a programului de guvernare pe care și Dacian Cioloș și Dan Barna îl au pregătit. Avem oameni pregătiți, avem oameni care sunt competenți, sunt tineri, sunt dornici să se pună în slujba oamenilor. Sperăm că vom câștiga alegerile, sunt convins că vom câștiga alegerile. Vreau să mulțumesc colegilor de la USR, partenerii noștri care au fost extraordinari pe tot parcursul celor două luni de când facem campanie, de când am strâns semnături, de când luptăm împreună; mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, mulțumim oamenilor din Buzău care au avut încredere în noi și suntem convinși că nu le vom înșela așteptările”, a declarat Șuler.

DISTRIBUIȚI
loading...