Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat, deputatul Marcel Ciolacu, îndeamnă buzoienii să se prezinte la referendumul care este organizat în acest week-end. Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, liderul PSD Buzău spune că va merge la consultarea populară din zilele de 6 și 7 octombrie și că va spune „Da” pentru „familia tradițională”.

„Referendumul este parte componentă a oricărei democrații și reprezintă cea mai directă formă prin care cetățenii își pot exprima opinia cu privire la anumite subiecte de interes pentru societate. De aceea, este normal ca statul să fie receptiv atunci când 3 milioane de români se organizează într-un demers cetățenesc legitim și solicită anumite clarificări constituționale cu privire la definirea familiei, în sensul că aceasta se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Despre asta este referendumul din 6-7 octombrie și este important să mergem cât mai mulți și să ne exprimăm poziția cu privire la acest subiect. Și vreau să fiu foarte clar când spun că sub nicio formă acest referendum nu este îndreptat împotriva cuiva. Ca om de stânga, voi susține întotdeauna drepturile tuturor minorităților și categoriilor sociale, dar nu voi fi de acord cu manipulările prin care se încearcă inducerea anumitor frici în societate sau cu folosirea copiilor în această dezbatere.

Eu voi merge la referendum și voi vota <Da>. Hai și tu!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

DISTRIBUIȚI
loading...