27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 06:53 AM

Politic

Ciolacu: „Președintele Comisiei pentru industrii a semnalat probleme cu RCA-ul; conducerea ASF să fie invitată la discuții“

de Călin BOSTAN
Politic  |
20.04.2017, 00:00
1451

   Președintele Comisiei pentru industrii, deputatul social-democrat Iulian Iancu, a semnalat, în ședința grupului PSD, că sunt probleme în privința RCA și a propus să fie invitată conducerea Autorității de Supraveghere Financiară la o discuție, a declarat liderul grupului, Marcel Ciolacu.

   „Sunt probleme cu RCA-ul. Și astăzi am discutat la grup cu domnul Iulian Iancu, preșe­­dintele comisiei (de industrii, n.r.) și a zis că (...) ar fi cel mai bine să invităm conducerea ASF la o discuție. Cât de curând. Asta a fost propunerea dânsului, făcută în grup. Nu s-a luat o decizie. Dânsul asta a comunicat, că singura problemă majoră la comisie la dânsul este problema cu RCA-ul“, a precizat Ciolacu, după ședința grupului PSD de marți, citat de „Agerpres“.

   Într-un raport al comisiilor de specialitate ale Parlamentului, întocmit în octombrie a­nul trecut, în urma unei ana­li­ze asupra modului în care Autoritatea de Supraveghere Financiară a gestionat, la acel moment, criza de pe piața RCA, se propunea revocarea lui Mișu Negrițoiu din funcția de președinte al ASF și din cea de membru executiv al Consi­liului ASF. Potrivit documentului aflat marți în mapa Biroului permanent al Senatului, membrii comisiilor de specialitate au constatat că repu­tația lui Mișu Negrițoiu „este iremediabil afectată de ima­gi­nea nefavorabilă creată în piața de asigurări“.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Coreea de Nord reprezintă o "amenințare fără precedent", afirmă Jim Mattis și aliații săi
Marti, Octombrie 24, 2017 06:38 AM

Programul militar nord-coreean reprezintă o "amenințare gravă și fără precedent" pentru Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia, au afirmat marți miniștrii apărării din cele trei țări, relatează AFP.

Senat: Propunerea legislativă pentru completarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES, marți, pe ordinea de zi a plenului
Marti, Octombrie 24, 2017 06:06 AM

Senatul ar putea dezbate și vota, marți, propunerea legislativă pentru completarea Legii 19/2003 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, prin care se propune demiterea directorului general în cazul respingerii de către Parlament a Raportului anual de activitate al instituției.

Siria: 22 de morți într-un raid aerian la Deir ez-Zor (OSDO)
Marti, Octombrie 24, 2017 06:02 AM

Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața luni seară într-un atac aerian cu origine neidentificată în apropiere de Deir ez-Zor, oraș din estul Siriei eliberat aproape complet de forțele regimului de la Damasc, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

China: Noua conducere va fi prezentată miercuri
Marti, Octombrie 24, 2017 05:28 AM

Noua conducere chineză va fi prezentată miercuri, la finalul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist la putere, a anunțat agenția Xinhua, citată de AFP.

Ovidiu Puțura - audiat din nou la Comisia SRI
Marti, Octombrie 24, 2017 05:25 AM

Comisia parlamentară de control al activității SRI urmează să îl audieze din nou marți pe fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker