Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputatul Marcel Ciolacu, spune că nu va candida pentru nicio funcţie de conducere la Congresul Extraordinar de sâmbătă al PSD. El a făcut această precizare pe ­pa­gina sa oficială de Facebook, în condiţiile în care mass-media naţională şi locală l-a nomina­lizat drept candidat la una dintre funcţiile de vicepreşedinte al principalului partid de guvernământ.

El spune chiar că va susţine candidatura liderului social-democrat vrâncean Marian Oprişan la funcţia de vicepreşedinte pentru Regiunea de Sud-Est: ,,Cu privire la ­une­le informaţii apărute în mass-media în ultimele zile, doresc să precizez că nu am intenţionat şi, în consecinţă, nu voi candida pentru nicio funcţie de conducere în cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Mă onorează susţinerea şi apre­cierea colegilor mei din partid, dar consider că în acest moment activitatea mea trebuie să se concentreze atât pe organizaţia PSD Buzău cât şi pe ceea ce am de făcut în Parlament. Îl voi susţine la Congres pe Marian Oprişan pentru o funcţie de vicepreşedinte pentru Regiu­nea Sud-Est. Voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca s-ar face un referendum in randul psd-istilor regiunii sud-est nu cred ca ar fi avut vre-o sansa dl Ciolacu in fata dlui Marian Oprisan. Cu Oprisan vom putea spera sa avem un proiect de autostrada de la Ploiesti la Buzau – Focsani, sau a proiectului de pod peste Dunare.
    Daca avea curajul politic ar fi ramas in echipa cu Tudose si altii mai revolutionari din acest partid, dar ma tem ca nu au viziunea necesara democratizarii vietii de partid, care pe zi ce trece devine tot mai inchistat si mai „casant”.
    Sa se multumeasca dl Ciolacu cu fotoliul din Parlament, restul bla, bla, bla. Dragnea a ”maturat” sala bine inainte de congres astfel incat nimeni sa nu faca atac de alergie. Mucles sau pumnul in gura!! Matriarhatul bate le geam, gaselnita eliminarii celor nedoriti.

Comments are closed.