27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:40 AM

Politic

Ciolacu cere costuri zero la apa meterorică în Buzău și Râmnic

de Călin BOSTAN
Politic  |
08.08.2017, 15:32
562

O nouă intervenție a liderului organizației județene a Partidului Social Democrat, vicepremierul Marcel Ciolacu, în războiul dintre municipalitatea buzoiană, pe de o parte, și Compania de Apă, respectiv Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”, condusă de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, de cealaltă. Astfel,  Ciolacu, solicită ADI „Buzău 2008” să elimine costurile pe care cetățenii din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat le plătesc pentru apa meteorică, și scăderea cu 30 la sută, a prețului pe care agenții economici trebuie să-l plătească pentru colectarea apei meteorice.

„Sunt două măsuri desprinse din concluziile unui studiu comandat de municipalitate la începutul anului și care a fost între timp finalizat. Așa cum m-am zbătut ca Buzăul să primească fonduri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică. De asemenea, este o măsură care va sprijini și va încuraja și consumatorii agenți economici”, spune, prin intermediul unui comunicat de presă, Marcel Ciolacu.

În acest sens, vicepremierul a solicitat Consiliului Județean Buzău și Companiei de Apă Buzău convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor ADI „Buzău 2008” pentru formalizarea legală a acestor măsuri: „Mă aștept ca aceste lucruri să fie duse la îndeplinire cât mai repede de factorii responsabili. Cetățenii din Buzău și Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale”, a mai spus deputatul social-democrat Marcel Ciolacu, vicepremier și președinte al PSD Buzău.

 

Comentarii

Hai s-o vedem și p-asta! (08 Aug, 16:40)
Pixelu sceptic

Domnule Ciolacu, nu mai umblați cu regii d-astea ieftine! Știți foarte bine că BERD n-o să fie de acord cu modificarea algoritmului de calcul al tarifelor. Dacă într-adevăr sunteți bine intenționat și mai aveți un picuț de empatie pentru locuitorii județului Buzău renunțați la redevența de 1% pe cifra de afaceri ce trebuie să o plătească operatorul (CAB) membrilor asociați ai ADI 2008, care este parte componentă a tarifului practicat de CAB consumatorilor.

Raspunde
gata (08 Aug, 22:36)
revenirea

buzaul intra intr o alta era .Ciolacu si TOMA vor ca buzoienii sa traiasca mai bine si mai frumos in judetul lor .STOP . mafiotii care sug singele buzoienilor trebuie sa plece acasa .tescaru si petrus neagu pot sa plece la pensie si sa vina niste stundenti in locul lor.vremea mincinosilor a trecut.

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker