Judecătorul Aurel Puşcă a pierdut funcţia de vicepreşe­dinte al tribunalului Buzău. În urma concursului organizat de Consiliul Superior al Magi­straturii prin Institutul Naţional de Magistratură, judecătorul Adriana Nicolae va ocupa a doua funcţie de conducere a instanţei pentru următorii trei ani, magistratul promovând concursul cu media 8,02.

Actualul vicepreşedinte al Tribunalului Buzău, Aurel Puşcă, a candidat şi el pentru acceaşi funcţie însă nu a reuşit să obţină un punctaj care să-i permită să rămână în condu­cerea instanţei.

Adriana Nicolae este judecător la Secţia Civilă a Tribunalului Buzău, după ce anterior a activat în cadrul Judecătoriei Buzău. În 2013 a promovat concursul pentru funcţia de preşedinte al acestei instanţe, cu nota 8,00, adjudecându-şi astfel funcţia de preşedinte, în locul judecătorului Leontin Drăgulescu, inte­rimar în perioada mai – noiembrie 2013. Ulterior, Adriana Nicolae s-a mutat la Tribunalul Buzău. În 2014, magistratul a candidat pentru funcţia de preşedinte al Tribunalului Buzău, dar a pierdut competiţia cu judecătorul Valentin Barbu.

Adriana Nicolae a absolvit cursurile Facultăţii de Drept în 2000, a fost avocat în Baroul Buzău în perioada 2001-2004, auditor de justiţie INM între 2004-2006 ( auditor de justiţie, persoana declarată admisă în magistratură şi care urmează cursurile Institutului Naţional al Magistraturii. Durata cursurilor de pregătire a magistraţilor în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii este de 2 ani), judecător la Judecătoria Buzău – 2006-30.04.2013, judecător la Tribunalul Prahova – 01.05.2013-31.08.2013, presedinte Judecătoria Buzău, apoi judecător la Tribunalul Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...