Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, 26 iunie, lista cu ierarhia la nivel judeţean a absolvenţilor clasei a VIII-a. Ierarhia este făcută în baza mediei de admitere, formată din media din anii de gimnaziu şi media de la Evaluarea Naţională.

La Buzău, dintre cei nouă elevi buzoieni cu media 10 la Evaluarea naţională, doar cinci au media de admitere 10. Este vorba despre Bianca Ciobanu (Liceul „Radu Vlădescu” Pătâr­lagele), Daria Ganea (Şcoala nr. 11), Răzvan Iordache (Şcoala nr. 15 „George Emil Palade”), Carla Sava (Şcoala nr. 15 „George Emil Palade”) şi Andreea Tănase (Şcoala „Ion Creangă” Buzău). Dintre aceştia, Bianca Ciobanu va continua studiile la

Liceul „Radu Vlădescu” Pă­târlagele, Răzvan Iordache este deja admis la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, iar ceilalţi vor merge la Colegiul Hasdeu la profilul matematică-informatică.

Potrivit ierarhiei la nivel judeţean, alţi patru buzoieni au media de admitere 9,99.

Repartizarea computerizată a absolvenţilor claselor a VIII-a va avea loc pe 9 iulie.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Felicitări copiilor care prind prima clasă a Colegiului Hașdeu profilul matematică – informatică – b. și le doresc să nu aibe dezamăgirea colegilor de anul trecut care la unele materii, încadrarea prof. nu se ridică la valoarea lor !!!
    Această clasă merită să aibă toți profesorii care au obținut performanțe în decursul anilor și rezultatele vor fi pe măsură. Sunt cunoscuți aceștia cel puțin la nivel județean!
    Succes,

Comments are closed.