Cu atâtea variante de măști pentru ten este greu să alegi una cu adevărat potrivită tenului tău. Măștile de față făcute în casă rămân una dintre cele mai sănătoase

variante mai ales pentru căștii ce pui în ele. Iată cele mai bune alimente pe care le poți folosi în prepararea acestora.  

Căpșunile

Aceste fructe conțin acid salicilic care te ajută în luptă contra acneei. Căpșunile sunt perfecte pentru orice tip de masca. Pisează câteva căpșuni și aplică-le pe piele. Lasă-le câteva minute și clateste cu apa din abundență. Pielea ta va fi mai sănătoasăși va străluci.

Măr pisat

Mărul pisat nu este doar pentru copii, fiind folosit și în măștile pentru față. Merele te ajută să îți menti pielea elasticăși colagenul, astfel încât pielea ta să arate și să se simtă sănătoasă. Aplică pe suprafața tenului puțin măr pisat și lasă-l să acționeze.

Lapte de cocos

Poate că folosești laptele de cocos pentru câteva dintre rețetele tale preferate, însă nu știai că este bun pentru ten? Laptele de cocos ajută la curățarea în profunzime a pielii, lăsând-o curatăși radiantă.

Avocado

Datorită texturii sale cremoase, avocado este un ingredient perfect oin prepararea unei măști. Bogat în acizi grași care îți mențin pielea hidratanta, acestea ajută la curățarea tenului.

Gălbenușul de ou

Deja un ingrediuent tradițional în prepararea diverselor măști de ten și păr, acesta ajută la închiderea porilor dilatați și încurajează crearea noilor celule ale pielii. Gălbenușul este o sursă bună de retinol, care ajută la menținerea pielii uleioase sub control.

DISTRIBUIȚI
loading...