27 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 29, 2017 00:51 AM

Monden

Celebrul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.03.2017, 00:00
1509

   Pentru încurajarea curiozi­tății copiilor, Magicianul Ro­bert Tudor le propune piticilor buzoieni o altfel de experiență, o explozie de emoții inocente și zâmbărețe într-un spectacol interactiv cu și despre magia… copilăriei!

   Spectacolul programat la Buzău pe 25 martie, de la ora 18,00, la Teatrul „G. Ciprian“ va fi plin de culoare și fiecare moment de magie se va întâmpla la dorința și comanda copiilor impresionați de puterea cuvântului lor.

   „Curiozitatea naturală și inepuizabilă a piticilor face ca fie­care zi să fie o nouă provocare pentru părinți: lego, dese­ne animate, puzzle, mașinuțe, păpuși, avioane și tot așa. Pentru ei, am creat acest show, pentru că universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum «hocus pocus» vor fi așteptate cu nerăbdare să fie rostite de pitici pentru a aduce magia în jur. De-a lungul expe­rienței mele cu aceste spectaco­le am observat că piticii le-au încercat pe toate și vor continua să caute noi motive pentru a descoperi lumea. Și cum nici piticii nu știau că pot face iepurașii și porumbeii să apară de niciunde, la final, aceștia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum «nu pot» devine «pot», așa că vă aștept la show, la Buzău peste două week-enduri, pe 25 martie“, a declarat Robert Tudor.

S-a întâlnit cu David Copperfield și Cris Angel

   Dacă încă nu îl cunoașteți de la „Românii au talent“, unde a ajuns până în finală sau din emisiunile TV în care apa­re și aduce culoare prin nume­rele sale de magie la „Neatza cu Răzvan și Dani“, „Măruță“ ori din filmulețele în care face magie pe Youtube ori Facebook, atunci trebuie să urmăriți un filmuleț cu el ca să vă dați seama despre ce este vorba. Robert Tudor este un magician profesionist, având numeroase spectacole de magie, atât în țară, cât și afară. Spectacolele pe care le susține sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație, cât și predicții de mentalist și iluzii mari. În cariera sa de magician a avut ocazia să întâlnească cei mai mari magicieni din lume, precum Dynamo, David Copperfield, Penn and Teller, Hans Klok, Cris Angel, Mac King, Mike Hammer și mulți alții. Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de cel mai mare magician din lume, David Co­pperfield, cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri. În ceea ce privește comedia, a învățat de la cei mai buni, Mihai Bobo­ne­te fiind unul dintre ei, atât în improvizație cât și comedie. Robert Tudor a jucat în spectacole alături de cei mai mari improvizatori din România: Cătălin Neamțu, Mihai Bobo­nete, Mihai Raiț, Adrian Văn­cică, Cosmin Natanticu, Cosmin Nedelcu, Costel Bojog.

   „Avem nevoie de magie, iar ceea ce fac eu în spectacole pe lângă numerele de magie pe care le fac este să aduc zâmbete și să pun culoare în pre­zentarea numerelor de magie, este ceea ce iubesc să fac și dacă vii din întâmplare la un spectacol de-al meu de magie sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic!“, mai spune Robert Tudor, devenit mai nou co-prezentator al show-ului Vocea României Junior.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 21:47 Comentariu
Un alt cetățean! a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Poate să-i dea Consiliul județean oricât,tot nu va face nimic pentru că este prea comod;aveți dreptate,leafa merge,iar el abia așteaptă să se întoarcă la "căldură"de la Primărie,iar cu noi nici nu vorbește,ne ignora total;Consiliul județean știe asta?
28 Apr, 21:29 Olimpiada
Valeria a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Comentariile negative aparțin celor care sperau ca Olimpiada să fie un eşec şi nu pot accepta ideea că a fost o mare reuşită.
28 Apr, 21:19 Problema este legea electorală.
Pixelu original a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Cum să fie votul lui imitatorule? Este votul pesedeului. Era votul lui dacă era ales de electorat din postura de candidat independent, nu pe listă de partid. După ce va fi exclus din PSD și va pierde funcția de consilier are ocazia să participe la viitoarele alegeri ca independent și să nu mai rănească pe nimeni cu votul lui.
Google PageRank Checker