27 de ani
de presa libera
Joi, August 17, 2017 16:39 PM

Monden

Celebrul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.03.2017, 00:00
1639

   Pentru încurajarea curiozi­tății copiilor, Magicianul Ro­bert Tudor le propune piticilor buzoieni o altfel de experiență, o explozie de emoții inocente și zâmbărețe într-un spectacol interactiv cu și despre magia… copilăriei!

   Spectacolul programat la Buzău pe 25 martie, de la ora 18,00, la Teatrul „G. Ciprian“ va fi plin de culoare și fiecare moment de magie se va întâmpla la dorința și comanda copiilor impresionați de puterea cuvântului lor.

   „Curiozitatea naturală și inepuizabilă a piticilor face ca fie­care zi să fie o nouă provocare pentru părinți: lego, dese­ne animate, puzzle, mașinuțe, păpuși, avioane și tot așa. Pentru ei, am creat acest show, pentru că universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum «hocus pocus» vor fi așteptate cu nerăbdare să fie rostite de pitici pentru a aduce magia în jur. De-a lungul expe­rienței mele cu aceste spectaco­le am observat că piticii le-au încercat pe toate și vor continua să caute noi motive pentru a descoperi lumea. Și cum nici piticii nu știau că pot face iepurașii și porumbeii să apară de niciunde, la final, aceștia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum «nu pot» devine «pot», așa că vă aștept la show, la Buzău peste două week-enduri, pe 25 martie“, a declarat Robert Tudor.

S-a întâlnit cu David Copperfield și Cris Angel

   Dacă încă nu îl cunoașteți de la „Românii au talent“, unde a ajuns până în finală sau din emisiunile TV în care apa­re și aduce culoare prin nume­rele sale de magie la „Neatza cu Răzvan și Dani“, „Măruță“ ori din filmulețele în care face magie pe Youtube ori Facebook, atunci trebuie să urmăriți un filmuleț cu el ca să vă dați seama despre ce este vorba. Robert Tudor este un magician profesionist, având numeroase spectacole de magie, atât în țară, cât și afară. Spectacolele pe care le susține sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație, cât și predicții de mentalist și iluzii mari. În cariera sa de magician a avut ocazia să întâlnească cei mai mari magicieni din lume, precum Dynamo, David Copperfield, Penn and Teller, Hans Klok, Cris Angel, Mac King, Mike Hammer și mulți alții. Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de cel mai mare magician din lume, David Co­pperfield, cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri. În ceea ce privește comedia, a învățat de la cei mai buni, Mihai Bobo­ne­te fiind unul dintre ei, atât în improvizație cât și comedie. Robert Tudor a jucat în spectacole alături de cei mai mari improvizatori din România: Cătălin Neamțu, Mihai Bobo­nete, Mihai Raiț, Adrian Văn­cică, Cosmin Natanticu, Cosmin Nedelcu, Costel Bojog.

   „Avem nevoie de magie, iar ceea ce fac eu în spectacole pe lângă numerele de magie pe care le fac este să aduc zâmbete și să pun culoare în pre­zentarea numerelor de magie, este ceea ce iubesc să fac și dacă vii din întâmplare la un spectacol de-al meu de magie sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic!“, mai spune Robert Tudor, devenit mai nou co-prezentator al show-ului Vocea României Junior.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Martin (FAPT): Apartamentele de vacanță au adus un plus de 40% în structura de cazare de pe Litoral, în ultimii ani
Joi, August 17, 2017 16:23 PM

Turiștii români preferă tot mai mult apartamentele de vacanță în detrimentul hotelurilor de două și trei stele, iar aceste noi locuri au adus un plus de 40% în structura de cazare de pe Litoral, în special în stațiunile Mamaia și Năvodari, deși acestea nu sunt cuprinse în nicio statistică, susține Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

INHGA: Cod galben de inundații pe râul Olt, pe raza județelor Covasna, Harghita și Brașov, până la ora 21:00
Joi, August 17, 2017 16:00 PM

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă în următoarele cinci ore, în bazinul hidrografic Olt.

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului
Joi, August 17, 2017 15:59 PM

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, potrivit unei decizii luate joi la o dezbatere care a avut loc la Ministerul Sănătății.

Bodog: Vaccinul pneumococic pentru copii, un pas absolut necesar pentru a-i proteja împotriva bolilor
Joi, August 17, 2017 15:55 PM

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a afirmat joi că introducerea efectivă, din acest an, a vaccinului pneumococic pentru copii reprezintă un pas absolut necesar pentru a-i proteja împotriva unor boli precum pneumonii, otite, septicemii și meningite.

Constanța: Primarul Decebal Făgădău va deschide lucrările Conferinței PRIA Aviation
Joi, August 17, 2017 15:54 PM

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, va participa vineri, 18 august, la lucrările conferinței PRIA Aviation, ce va avea loc pentru al doilea an succesiv în județul Constanța, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Aug, 15:51 Traian
Ilie a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
Incepand cu1975 a fost primsecretar la buzau, pana atunci a fost Ion Sarbu !!
17 Aug, 09:03 Marcel se-ncordează dar s-ar putea să facă febră!
Pixelu sceptic a comentat pentru articolul Cum a aruncat Boşcodeală ani la rând asfaltul la canal:
Nu cred că este pură întâmplare faptul că saitul ADI „Buzău 2008” și-a modificat înfățișarea, activă fiind doar pagina de start și probabil așa va rămâne mult timp de acum încolo. Chiar sunt curios ce modificări se vor propune la Contractul de Delegare astfel încât să nu sară de băs în sus reprezentanta Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în România (o româncă sadea care n-are nici cea mai mică străbatere să pună propriile interese înaintea intereselor propriilor concetățeni români) și să amenințe cu proceduri de infringement și returnarea împrumuturilor nerambursabile derulate prin POS Mediu între anii 2007-2013 (100 milioane euro) și POIM 2014-2020 (~200 milioane euro). Vă readuc aminte că nu este vorba doar de ADI „Buzău 2008” ci de multitudinea de ADI înființate cu același scop în toată țara (nu le-am numărat dar cred că în aproape fiecare județ este constituit un ADI – dacă nu este cu apă atunci sigur este cu gunoi). Miza este uriașă. Dacă s-ar modifica algoritmul de calcul al tarifului operatorului Compania de Apă Buzău S.A., în sensul micșorării tarifelor, s-ar creea un precedent periculos care ar putea să genereze un tăvălug de astfel de modificări în toate ADI-urile din țară, fapt de neconceput pentru cel care deține în momentul actual controlul și anume BERD. Să nu ne amăgim cu mușchii lui Ciolacu. Orice partid aflat vremelnic la guvernare nu face decât să pună în practică voința proprietarului de drept al României, acela care deține capitalul și cum România mai deține mai puțin de 4% din active cam ăsta este aportul la deciziile pe care le ia partidul aflat la guvernare. În firma pe care o administrez eu dețin capitalul și, în consecință, sunt cel care ia deciziile, salariații n-au nicio putere de decizie. Cea mai recentă ispravă a bravilor apărători ai nevoiașilor este trecerea CAS-ului și a CASS-ului de la angajator la angajat, lucru care va genera anularea majorării salariului minim pe economie, fiind încă un cadou oferit capitalului în defavoarea muncii. Pare ipocrizie că tocmai eu, în calitate de angajator, critic o măsură care îmi convine dar dacă se perpetuează trendul cu cadourile oferite capitalului în defavoarea muncii (să împaci și capra și varza este imposibil), România va deveni în cel mai scurt timp un teritoriu pustiu, populația fiind forțată să migreze spre teritorii în care un loc de muncă o scoate din sărăcie și nu o adâncește, așa cum se întâmplă acum în colonia încă România.
17 Aug, 08:13 Compania de apa Nehoiu
Nehoianu a comentat pentru articolul Cum a aruncat Boşcodeală ani la rând asfaltul la canal:
Referitor la angajari,si la Nehoiu sau facut tot pe pile. Aici angajarile sau facut cu acordul domnului primar Milea.Marea majoritate a angajatilor sunt membri Psd Nehoiu.Spaga ptr angajare a fost de 2000 lei.In oras sunt abonati care nu platesc apa.Analizati si cum a fost executat proiectul de racordare la apa si canal.Aceasta lucrare a fost castigata de Hidroconstructia Bucuresti,dupa care este subinchiriata firmelor de casa a Psd.Sau executat lucrari pe unele tronsoane unde era deja apa si canal.Vedeti cum au fost avizate si fazele determinante de catre Inspectia de stat in constructii.In oras daca nu esti agreat de Milea,Constantinescu si celebru de acum Muzgoci(mai nou mare sef la serviciul urbanism oras Patarlagele)
Google PageRank Checker