27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:45 AM

Monden

Celebrul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.03.2017, 00:00
1676

   Pentru încurajarea curiozi­tății copiilor, Magicianul Ro­bert Tudor le propune piticilor buzoieni o altfel de experiență, o explozie de emoții inocente și zâmbărețe într-un spectacol interactiv cu și despre magia… copilăriei!

   Spectacolul programat la Buzău pe 25 martie, de la ora 18,00, la Teatrul „G. Ciprian“ va fi plin de culoare și fiecare moment de magie se va întâmpla la dorința și comanda copiilor impresionați de puterea cuvântului lor.

   „Curiozitatea naturală și inepuizabilă a piticilor face ca fie­care zi să fie o nouă provocare pentru părinți: lego, dese­ne animate, puzzle, mașinuțe, păpuși, avioane și tot așa. Pentru ei, am creat acest show, pentru că universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum «hocus pocus» vor fi așteptate cu nerăbdare să fie rostite de pitici pentru a aduce magia în jur. De-a lungul expe­rienței mele cu aceste spectaco­le am observat că piticii le-au încercat pe toate și vor continua să caute noi motive pentru a descoperi lumea. Și cum nici piticii nu știau că pot face iepurașii și porumbeii să apară de niciunde, la final, aceștia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum «nu pot» devine «pot», așa că vă aștept la show, la Buzău peste două week-enduri, pe 25 martie“, a declarat Robert Tudor.

S-a întâlnit cu David Copperfield și Cris Angel

   Dacă încă nu îl cunoașteți de la „Românii au talent“, unde a ajuns până în finală sau din emisiunile TV în care apa­re și aduce culoare prin nume­rele sale de magie la „Neatza cu Răzvan și Dani“, „Măruță“ ori din filmulețele în care face magie pe Youtube ori Facebook, atunci trebuie să urmăriți un filmuleț cu el ca să vă dați seama despre ce este vorba. Robert Tudor este un magician profesionist, având numeroase spectacole de magie, atât în țară, cât și afară. Spectacolele pe care le susține sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație, cât și predicții de mentalist și iluzii mari. În cariera sa de magician a avut ocazia să întâlnească cei mai mari magicieni din lume, precum Dynamo, David Copperfield, Penn and Teller, Hans Klok, Cris Angel, Mac King, Mike Hammer și mulți alții. Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de cel mai mare magician din lume, David Co­pperfield, cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri. În ceea ce privește comedia, a învățat de la cei mai buni, Mihai Bobo­ne­te fiind unul dintre ei, atât în improvizație cât și comedie. Robert Tudor a jucat în spectacole alături de cei mai mari improvizatori din România: Cătălin Neamțu, Mihai Bobo­nete, Mihai Raiț, Adrian Văn­cică, Cosmin Natanticu, Cosmin Nedelcu, Costel Bojog.

   „Avem nevoie de magie, iar ceea ce fac eu în spectacole pe lângă numerele de magie pe care le fac este să aduc zâmbete și să pun culoare în pre­zentarea numerelor de magie, este ceea ce iubesc să fac și dacă vii din întâmplare la un spectacol de-al meu de magie sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic!“, mai spune Robert Tudor, devenit mai nou co-prezentator al show-ului Vocea României Junior.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker