27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:09 PM

Monden

Celebrul Robert Tudor aduce Magia Copilăriei la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.03.2017, 00:00
1479

   Pentru încurajarea curiozi­tății copiilor, Magicianul Ro­bert Tudor le propune piticilor buzoieni o altfel de experiență, o explozie de emoții inocente și zâmbărețe într-un spectacol interactiv cu și despre magia… copilăriei!

   Spectacolul programat la Buzău pe 25 martie, de la ora 18,00, la Teatrul „G. Ciprian“ va fi plin de culoare și fiecare moment de magie se va întâmpla la dorința și comanda copiilor impresionați de puterea cuvântului lor.

   „Curiozitatea naturală și inepuizabilă a piticilor face ca fie­care zi să fie o nouă provocare pentru părinți: lego, dese­ne animate, puzzle, mașinuțe, păpuși, avioane și tot așa. Pentru ei, am creat acest show, pentru că universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum «hocus pocus» vor fi așteptate cu nerăbdare să fie rostite de pitici pentru a aduce magia în jur. De-a lungul expe­rienței mele cu aceste spectaco­le am observat că piticii le-au încercat pe toate și vor continua să caute noi motive pentru a descoperi lumea. Și cum nici piticii nu știau că pot face iepurașii și porumbeii să apară de niciunde, la final, aceștia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum «nu pot» devine «pot», așa că vă aștept la show, la Buzău peste două week-enduri, pe 25 martie“, a declarat Robert Tudor.

S-a întâlnit cu David Copperfield și Cris Angel

   Dacă încă nu îl cunoașteți de la „Românii au talent“, unde a ajuns până în finală sau din emisiunile TV în care apa­re și aduce culoare prin nume­rele sale de magie la „Neatza cu Răzvan și Dani“, „Măruță“ ori din filmulețele în care face magie pe Youtube ori Facebook, atunci trebuie să urmăriți un filmuleț cu el ca să vă dați seama despre ce este vorba. Robert Tudor este un magician profesionist, având numeroase spectacole de magie, atât în țară, cât și afară. Spectacolele pe care le susține sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație, cât și predicții de mentalist și iluzii mari. În cariera sa de magician a avut ocazia să întâlnească cei mai mari magicieni din lume, precum Dynamo, David Copperfield, Penn and Teller, Hans Klok, Cris Angel, Mac King, Mike Hammer și mulți alții. Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de cel mai mare magician din lume, David Co­pperfield, cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri. În ceea ce privește comedia, a învățat de la cei mai buni, Mihai Bobo­ne­te fiind unul dintre ei, atât în improvizație cât și comedie. Robert Tudor a jucat în spectacole alături de cei mai mari improvizatori din România: Cătălin Neamțu, Mihai Bobo­nete, Mihai Raiț, Adrian Văn­cică, Cosmin Natanticu, Cosmin Nedelcu, Costel Bojog.

   „Avem nevoie de magie, iar ceea ce fac eu în spectacole pe lângă numerele de magie pe care le fac este să aduc zâmbete și să pun culoare în pre­zentarea numerelor de magie, este ceea ce iubesc să fac și dacă vii din întâmplare la un spectacol de-al meu de magie sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic!“, mai spune Robert Tudor, devenit mai nou co-prezentator al show-ului Vocea României Junior.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Martin Schulz respinge acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada când a fost președintele PE
Duminica, Martie 26, 2017 16:02 PM

Politicianul social-democrat german Martin Schulz a respins duminică acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada în care a deținut funcția de președinte al Parlamentului European, el susținând că acuzațiile respective sunt motivate politic, relatează DPA.

Acordul OPEC privind reducerea globală a producției de țiței ar putea fi extins până la sfârșitul anului
Duminica, Martie 26, 2017 16:01 PM

Un comitet comun al miniștrilor din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și din alte state producătoare din afara cartelului a recomandat extinderea cu șase luni a acordului de reducere a producției pe plan global cu 2%, se arată în proiectul comunicatului de presă văzut de Reuters.

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker