Prezență din ce în ce mai solidă și mai respectată printre impresari, Antonio „Pufi” Stoian, fostul portar al Gloriei Buzău a reușit de curând un nou super-transfer! Aflat la Paris și Monaco, Pufi și partenerul său,  francezul Istvan Bognar, au perfectat trasferul marelui antrenor belgian George Leekens la puternicul club din Iran, Tractor Sazi.

Leekens este unul dintre cei mai reputați tehnicieni belgieni și un nume la fel de mare în fotbalul mondial, fiind antrenor al Belgiei de două ori, Algeriei, Tunisiei și Ungariei.

Aflat sub contract în Tunisia la echipa Étoile Sportive du Sahel, dorința sa a fost să întrerupă contractul. Formația din Iran se afla în căutarea unui nume mare pentru banca tehnică și astfel s-au demarat negocierile pentru semnarea contractului. După lungi discuții și întrevederi avute cu patronul echipei, de comun acord s-a semnat un contract pe doi ani și jumătate. Pufi Stoian este la a doua reușită în Iran, la același club, Tractor Sazi, unde a reușit să îl transfere pe un alt mare antrenor, Jhon Toshack.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

Comments are closed.