Luna viitoare, pe 14 noiembrie, echipa celui mai cunoscut pedagog pentru părinţi în relaţia cu copiii lor organizează, la Buzău, conferinţa cu tema „Cum ne ajutăm copiii să îşi dezvolte încrederea în sine şi să fie fericiţi?”. Mai exact, Irina Petrea, cunoscută din emisiunea „Supernanny”,  va susţine, la Buzău, o conferinţă  despre cum să fie educaţi copiii în aşa fel încât să aibă încredere în ei înşişi şi să depăşească adversităţile găsind soluţii la problemele lor.

   Evenimentul va avea loc la Hotel Pietroasa, de la ora 18,00. Părinţii prezenţi la eveniment vor afla şi cum pot să îşi des­copere interesele şi pasiunile şi cum să le trăiască în mod autentic, alături de prichindeii lor. Părinţii buzoieni vor învăţa şi să îşi dezvolte motivaţia interioară şi să îşi stabilească obiective pe care să le poată îndeplini. La finalul conferinţei, curioşii îi vor putea adresa întrebări şi propune teme Irinei.

Nu poate face copii, deşi îi iubeşte la nebunie!

   „Supernanny de România” şi-a dedicat o bună parte din timp educării părinţilor şi copiilor, dar puţini ştiu de drama prin care trece. Irina Petrea a încercat din răsputeri să facă un copil, dar oricât şi-a dorit, ea a aflat că nu poate avea unul al ei. A fost diagnosticată cu infertilitate primară, iar asta înseamnă că nu poate rămâne însărcinată. Pedagogul a aflat de ani buni de problema ei me­dicală, iar acum spune cu mâna pe inimă că a trecut peste.

   La un moment dat, s-a gândit să adopte un copil, dar soţul ei nu a fost de acord cu asta. „M-am obişnuit cu asta, am trecut peste! Pur şi simplu sufăr de ceea ce suferă o mulţime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am ştiut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize, am constatat că sufăr de acest lucru şi nu se poate face nimic. M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fie ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de acord cu privire la acest subiect şi am lăsat-o aşa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămada de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepţi ceea ce nu poţi să schimbi. Mergem înainte, cu sfaturile”, a povestit Irina Petrea.

 

DISTRIBUIȚI