27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:13 AM

Monden

Cea mai cunoscută Supernanny din România soseşte la Buzău / Irina Petrea ne învaţă cum să ne ajutăm copiii să îşi dezvolte încrederea în sine

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
13.10.2017, 00:00
635

   Luna viitoare, pe 14 noiembrie, echipa celui mai cunoscut pedagog pentru părinţi în relaţia cu copiii lor organizează, la Buzău, conferinţa cu tema „Cum ne ajutăm copiii să îşi dezvolte încrederea în sine şi să fie fericiţi?”. Mai exact, Irina Petrea, cunoscută din emisiunea „Supernanny”,  va susţine, la Buzău, o conferinţă  despre cum să fie educaţi copiii în aşa fel încât să aibă încredere în ei înşişi şi să depăşească adversităţile găsind soluţii la problemele lor.

   Evenimentul va avea loc la Hotel Pietroasa, de la ora 18,00. Părinţii prezenţi la eveniment vor afla şi cum pot să îşi des­copere interesele şi pasiunile şi cum să le trăiască în mod autentic, alături de prichindeii lor. Părinţii buzoieni vor învăţa şi să îşi dezvolte motivaţia interioară şi să îşi stabilească obiective pe care să le poată îndeplini. La finalul conferinţei, curioşii îi vor putea adresa întrebări şi propune teme Irinei.

Nu poate face copii, deşi îi iubeşte la nebunie!

   „Supernanny de România” şi-a dedicat o bună parte din timp educării părinţilor şi copiilor, dar puţini ştiu de drama prin care trece. Irina Petrea a încercat din răsputeri să facă un copil, dar oricât şi-a dorit, ea a aflat că nu poate avea unul al ei. A fost diagnosticată cu infertilitate primară, iar asta înseamnă că nu poate rămâne însărcinată. Pedagogul a aflat de ani buni de problema ei me­dicală, iar acum spune cu mâna pe inimă că a trecut peste.

   La un moment dat, s-a gândit să adopte un copil, dar soţul ei nu a fost de acord cu asta. „M-am obişnuit cu asta, am trecut peste! Pur şi simplu sufăr de ceea ce suferă o mulţime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am ştiut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize, am constatat că sufăr de acest lucru şi nu se poate face nimic. M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fie ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de acord cu privire la acest subiect şi am lăsat-o aşa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămada de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepţi ceea ce nu poţi să schimbi. Mergem înainte, cu sfaturile”, a povestit Irina Petrea.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker