Fără dar și poate, marea este destinația favorită a majorității femeilor. Bucuria de a pleca într-o vacanță plină de relaxare, soare, nisip și apă intreă pentru puțin timp sub un con de umbră odată cu momentul în care trebuie făcut bagajul.

Este bine știut faptul că femeile mereu pun în bagaj mai multe lucruri decât ar avea nevoie, și de multe ori nu ajung să poarte nici jumătate din articolele împachetate.

Pentru a face din această povară o activitate destul de plăcută, putem pune în revistă o listă de articole care trebuie puse în bagaj și câteva principii de bază pentru a lua un bagaj mic și bine organizat în următoarea vacanță.

Ca și surse de inspirație, pe StylishCIrcle.ro există și o secțiune specială de “ Ce să porți la o …. “  unde oricine poate găsi idei de asortare pentru orice ocazie, de la drumeții, interviuri, întâlniri sau chiar vacanțe.

Ca idei de bază, trebuie să găsim pe listă piese versatile care pot fi purtate în mai multe feluri. O serie de cămăși damă pot fi purtate ca și rochii, dacă sunt destul de lungi, ca și cardigane în cazul în care seara este ceva mai frig, sau chiar ca și rochii de plajă peste costumul de baie preferat. În ultima vreme putem observa multe doamne și domnișoare care aleg să poarte cămăși ca și rochii de plajă. Materialele sunt extrem de plăcute pe piele, fiind ideale pentru zilele călduroase de vară. Din acest motiv nici nu ne mirăm de această tendință care prinde tot mai multe teren.

O fustă creion care poate fi purtată ca și fustă, dar și ca și top. În acest fel se poate limita numărul de bluze din valiză. Purtată cu o cămașă sau cu o pereche de pantaloni scurți, fusta creion poate fi piesa salvatoare în următoarea vacanță. Secretul este în alegerea unui material elastic, de calitate care se mulează frumos, dar nici nu strange prea tare.

Costumul de baie din două piese care se poate asorta ușor cu un altul. Sutienele și slipurile cumpărate separate sunt ideale pentru când se dorește varietate fără a cheltui foarte mulți bani. Două costume de baie, 4 variante de purtare. Ce poate fi mai simplu de atât?

Dacă hainele pot fi ușor reasortate, ochelarii de soare și pălăriile au o singură întrebuințare. Vestea bună este că pot fi purtate la toate ținutele alese dacă este vorba de niște piese versatile.

DISTRIBUIȚI
loading...