Dulapurile metalice reprezinta unele dintre cele mai utilizate obiecte de mobilier atunci cand vine vorba despre organizarea eficace a unui birou, banc de lucru sau incaperi. Foarte versatile, acestea pot „gazdui” atat accesorii de birou, cat si diverse instrumente, scule, unelte sau alte echipamente. Totodata, ele pot fi folosite si pentru mobilarea garajului, camarii sau altor spatii de depozitare din interiorul sau exteriorul unei locuinte.

Investitia in dulapuri metalice este una extrem de inspirata, deoarece acestea au o durata de viata indelungata, datorita materialelor rezistente din care sunt construite. Daca apelezi la un furnizor de incredere, poti avea garantia ca aceste piese de mobilier sunt realizate exclusiv din tabla din otel de calitate superioara, profilata, rezistenta si tratata cu substante impotriva agentilor corozivi.

Avand in vedere faptul ca dulapurile metalice au numeroase utilizari, acasa si la birou, in spatii atent amenajate si in garaje, in spatii exterioare si interioare, poate fi dificil sa decizi care este modelul potrivit pentru tine si necesitatile tale. In functie de locul si scopul in care vor fi utilizate, dulapurile metalice vor avea dimensiuni variabile, sisteme de inchidere diferite, un numar mai mic sau mai mare de compartimente etc.

In cele ce urmeaza, iti prezentam oferta de dulapuri metalice de la OfficeClass

, magazinul de birotica si papetarie nr. 1 din Romania:

  1. In functie de utilizarea lor, exista dulapuri metalice pentru scule si unelte, pentru depozitarea substantelor periculoase, pentru medicamente, ignifuge, pentru depozitarea obiectelor de curatenie sau a desenelor si hartilor. Fiecare dintre acestea are particularitatile sale: de exemplu, cele pentru substante periculoase au in general culori stridente, pentru a atrage atentia, si sisteme de inchidere mai complexe. Pe de alta parte, cele termorezistente sunt mai solide si au preturi mai ridicate, in timp ce dulapurile pentru desene si harti sunt prevazute cu foarte multe sertare.

 

  1. In functie de numarul de usi, la OfficeClass gasesti dulapuri metalice cu una pana la 30 de usi si cu 5-10 sertare. Cele cu o usa sunt in general inalte si inguste, fiind ideale pentru depozitarea bibliorafturilor sau a substantelor de curatenie. La polul opus, cele cu 30 de usi sunt recomandate pentru pastrarea obiectelor pretioase, compartimentele fiind similare unor casete de valori.

 

  1. In functie de numarul de polite si greutatea suportata de acestea, gasesti modele cu una pana la 10 polite, dar si cu diverse combinatii de polite plus sertare sau polite plus seif. Politele pot suporta greutati de 30 pana la 130 de kilograme fiecare.

 

  1. In functie de dimensiuni, exista dulapuri metalice de la 600 x 500 x 800 de milimetri (cu 2 rafturi si usa color) pana la 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri (cu usi glisante si 10 rafturi).

Daca apelezi la OfficeClass, vei beneficia de transport gratuit pentru livrarea comenzilor de papetarie, birotica si mobilier de birou in Bucuresti si in tara, pentru comenzi a caror valoare minima este de 180 de Lei.

DISTRIBUIȚI
loading...