Municipalitatea buzoiană a desemnat societatea care se va ocupa de asfaltarea celor 43 de străzi din pământ care mai există, la această oră, în oraş. Conform declaraţiilor primarului Constantin Toma acordate Focus TV, firma bucureşteană care şi-a adjudecat licitaţia a anunţat că va începe lucrările în luna martie.

Tot acesta a explicat de ce procedura de desemnare a firmei care se va ocupa de asfaltarea celor 43 de străzi s-a întins pe mai bine de opt luni: numărul participanţilor a fost foarte mare, 22 de firme, fapt care a prelungit termenul de licitaţie. Conform sursei citate, preţul oferit a fost de 3 milioane de euro, adică doar 60% din suma lansată de Primărie. “Sunt străzi care nu au fost asfaltate nicio dată. Este foarte important ca, la nivelul anului 2018, un oraş capitală de judeţ să fie în întregime asfaltat. Chiar dacă sunt şi alte străzi cu asfaltul distrus, dar vorbesc de aceste străzi, care nu au fost asfaltate niciodată şi oamenii aceia trebuie să aibă şi ei asfalt aşa cum trebuie”, a declarat Toma pentru Focus TV.

Străzile din pămănt care vor fi asfaltate începând cu luna martie sunt: Arţarului, Aleea Ceferiştilor, Flacăra, Granitului, Aleea Grădinilor, Iancu Demetriade, Iazului, Luminişului, Morilor, Salcămilor, Saturn Linie, Laurenţiu Purcherea, Tărgului, Vadu Paşii, Lujerului, Primăverii (tronson Gărlaşi – Bebarom), Salciilor, Călăraşi, Coloniilor, Călnău, Aleea Livezilor, Călmăţui, Toamnei, Ţiglari, Simila, Gogu Vicatus, Uzinei, Berzei, Haiducului, Cărămidari, Aleea Florilor (la Kaufland), Aleea Livezilor, Cerbului, Cercului, Pescăruş, Foişor, Liliacului, Aleea Cimbrului, Islazului, Siriului, Şantierului (tronson), Veteranilor, Hangarului şi Hipodrom. De asemenea, alte şapte străzi vor fi asfaltate în acest an de Urbis-Serv: Izvor, Strada Rahovei (porţiunea dintre Primăverii şi Dorobanţi), Fun­dătura Viilor, Aleea Pajurei, Aleea Luncii, Intrarea Pescăruş şi Intrarea Plaiului.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

Comments are closed.