Senatorul Dorin Bădulescu, proaspăt demisionat din Partidul Mişcarea Populară – formaţiune politică pe listele căreia a candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2016 – face, prin intermediul unui comunicat de presă, câteva precizări legate de acest gest. El continuă să susţină că demisia de miercuri nu ar avea nicio legătură cu zvonurile conform cărora îşi pregătea, încă de acum trei săptămâni, înscrierea în Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.

„Ieri (miercuri), 27 iunie 2018, mi-am prezentat demisia din cadrul Partidului Mişcarea Populară. Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele trei săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului (Partidului Mişcarea Populară, n.r.) şi incompatibilitatea cu aceasta”.

Senatorul Dorin Bădulescu prezintă, de asemenea, „câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii” sale cu noua conducere a partidului fondat de fostul preşedinte Traian Băsescu: „percepţia de adversari şi tratamentul în consecinţă datorită refuzului de a candida la congres pe moţiunea actualului preşedinte; anunţul de excludere a colegului meu deputat de Buzău (Adrian Mocanu, singurul parlamentar din opozţie care a votat legea de modificare a Codului de procedură penală, n.r.) despre care am aflat din presă; atacurile unor colegi deputaţi la adresa mea; direcţionarea unor mesaje <pe surse>, din interiorul PMP, la posturi de interes naţional, cu privire la posibila  mea plecare la alt partid (deşi nu aveau legătură cu realitatea) cu scopul de a mi se compromite imaginea publică; schimbarea de marţi, 26 iunie 2018, a conducerii filialei Buzău şi aducerea la şefia organizaţiei a unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai mult timp; votul de abţinere din 26 iunie 2018 a colegilor deputaţi pe legea medierii (deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie)”.

Bădulescu mai afirmă că, deocamdată nu s-a înscris în alt partid (afirmaţie pe care o tratăm însă cu rezerva cuvenită, dat fiind că povestea trecerii tandemului Mocanu-Bădulescu la Alianţa Liberalior şi Democraţilor cunoaşte, iată, schimbări de la o oră la alta): „Cum era firesc în această situaţie, am transmis demisia mea către Secretariatul General al PMP, fără a mă înscrie în alt partid. În final, ca o dovadă în plus a atitudinii defăimătoare şi a managementului defectuos de care dă dovadă noua conducere, fără cea mai mică ezitare, aseară, comunicatori ai PMP au plasat în spaţiul public, la ore de maximă audienţă, ideea că aş fi fost exclus din PMP cu două săptămâni în urmă, ceea ce întăreşte faptul că am luat cea mai bună decizie”, mai spune, în comunicatul de presă, senatorul Dorin Bădulescu.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Caractere compromise. „Fratele” Băsescu are noroc de trădători…Așa e în naufragiu: șobolanii părăsesc puntea Apele se separă bine, ies la iveală carențele formative ale„personalităților” buzoiene. Să fie sănătoși, vor avea soarta uedurilor …

  2. Sunt trecuți de 3 săptămâni la alde. Cum spuneați și voi, nu vor eticheta de traseisti. Oricum n.o sa. i ierte nimeni pentru aceasta trădare. Au fugit cu voturile oamenilor de dreapta.

Comments are closed.