Au uitat să-şi reînnoiască poliţele RCA pentru maşini dar nu şi să se urce la volan şi să încalce flagrant regulile rutiere. Doi şoferi, unul din Cândeşti şi unul din Buzău s-au ales cu amenzi de aproximativ 2.000 lei fiecare în urma unui accident  care a avut loc, duminică seară, în centrul oraşului, la intersecţia străzii Ostrovului cu Aleea Trandafirilor. În evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme, iar de vină este şoferul de 23 ani al unui autoturism BMW, care nu a oprit la STOP. În schimb, celălalt şofer era băut.

Şoferul BMW-ului circula dinspre Mc’Donalds înspre Palatul Comunal şi nu a acordat prioritate de trecere unui Renault Megane care se deplasa pe strada Ostrovului, dinspre Tribunal înspre „Sfinţii Îngeri”, lovindu-l în partea laterală. Din impact, maşina a ricoşat în alte două autoturisme parcate, o Dacia Logan şi un Mercedes care a ajuns pe trotuar, la mică distanţă de uşa unui magazin. Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele depăşesc 10.000 de euro.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că ambii conducători auto nu deţineau poliţă R.C.A. valabilă pentru vehicule, iar cel de-al doilea şofer, un buzoian de 46 de ani, se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional pe fiecare dintre cei doi cu aproximativ 2.000 de lei, pentru neregulile constatate.

În BMW se aflau, potrivit reporterbuzoian.ro, membrii unei formaţii de muzică lăutărească din Buzău. Maşina lor a fost grav avariată în partea din faţă, iar reparaţiile maşinilor vor fi suportate din buzunar de către şoferul neatent.

DISTRIBUIȚI
loading...