De la agonie în spital la crimă nu a fost decât un pas! Un tânăr de 22 de ani, dependent de droguri, a ajuns să îl omoare pe cel care i-a oferit un acoperiș deasupra capului.

A comis crima duminică seară după ce, întors din oraș, a cerut de mâncare însă i s-ar fi părut că rudele la care locuia nu s-au mișcat destul de repede. A început scandalul iar până la violență nu a fost decât un pas. A pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat unchiul apoi l-a lovit până bărbatul a rămas nemișcat. Mătușa tânărului a fost și ea bătută cu sălbăticie și tăiată pe față și pe mâini dar a scăpat din mâinile atacatorului, fugind la vecini.

Aceștia au cerut ajutor la 112, însă pentru bărbat a fost prea târziu. Acesta a fost găsit de medici de la Ambulanță în stop cardio-respirator și, deși au fost executate manevre de resuscitare minute în șir, nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Tragedia s-a produs într-o casă de pe strada Dimitrie Cantemir din cartierul 23 August din Buzău. Ajuns dependent de stupefiante după ce părinții din București l-au abandonat în urmă cu câțiva ani la fratele mamei, Andrei Muscalu cunoscut consumator de stupefiante, nu se știe din ce motiv, a vrut să se răzbune pe cei care îl îngrijeau.

 FOTO sansanews.ro

De altfel, scandalurile nu mai conteneau în familia băiatului din cauza patimii drogurilor în care tânărul căzuse de ceva timp, spun vecinii.
Asta s-ar fi întâmplat și duminică seară, iar băiatul a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt  unchiului său în ceafă. Bărbatul, de 56 de ani, cadru militar în rezervă, a căzut secerat însă tânărul a continuat să îl lovească cu picioarele în cap.

Femeia cu care unchiul băiatului traia în concubibaj, a scăpat cu câteva tăieturi la cap și pe față, după ce a reușit să fugă în curtea unor vecini.

După comiterea crimei, tânărul s-a speriat și a fugit în parcul Crâng. Asasinul a fost însă prins de către jandarmi lăngă Conacul Trandafilor, după o oră de căutări.

A fost audiat de anchetatori iar ulterior s-a decis internarea lui la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca pentru efectuarea unor investigații de specialitate. Dacă se va stabili că a comis crima cu premeditare, tânărul riscă ani grei de închisoare. 

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Familia știa că e schizofrenic, că se crede Lucifer sau Dumnezeu, că e paranoic, că are impresia că e bântuită casa în care stătea sau că își credea rudele demoni… Rudele au ascuns acest lucru și au lăsat lumea să creadă orice altceva. Are nevoie de ajutor, păcat că ajunge la spital abia după doi ani de când i s-a declanșat boala.

Comments are closed.