Potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate, Neculai Gavrilă, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Boldu, a fost, timp de cinci ani, şi angajat al primăriei.

„În perioada 27 iunie 2012 – 31 iulie 2017 a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al primarului comunei Boldu, judeţul Buzău, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) şi ale art. 91, alin. (3), teza 1 din Legea nr. 161/2003“, precizează sursa citată.

Consilierul local a depus un punct de vedere la evaluarea ANI.

Neculai Gavrilă şi-a dat demisia din Consiliul Local  Boldu în iulie 2017.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Un fel de Daniel Lambru sau Dunel Alexandru , ei si? Lambru are si decizie oficiala de incompatibilitate….ei si? Traiasca PSD!

  2. Te pomenești că nu știa consilerul că este în incopatibilitate! Știa foarte bine, dar dacă ANI este o instituție ineptă care doar constată, se merge pe burtă! În cel mai nefericit caz îi este interzis incompatibilului funcții publice în următorii 3 ani, dar rămâne cu toți banii încasați din incompatibilități! Prost să fi să nu încalci legea incompatibilității dacă oricum rămâi cu banii, că doar nu se bagă cineva să încalce legea dacă n-are niciun folos material sau o sinecură cât de mică!

Comments are closed.