Patricia Cimpoiașu, Ellie White sau Andreea Runceanu sunt doar câteva dintre buzoiencele care apar săptămânal în cadrul evenimentelor showbiz-ului din Capitală, așa că fiecare are un ritual ca să arate perfect, în poze și pe cameră.

   Ritualurile de înfrumuse­țare diferă de la femeie la femeie, fiecare având secretul ei personal atunci când vine vorba despre îngrijirea corpului și, în special, a tenului. Spre exemplu, pentru Andreea Runceanu, prima regulă este odihna.

   „Eu cred că odihna este o formă de a-ți iubi corpul, și de a te iubi pe tine și tot ce înseamnă ființa ta. Așa cred eu că, nu știu, corpul tău este ca un templu, și este ca și cum, dacă nu avem grijă de acest templu, practic ne batem joc și de noi și de ce e mai adânc în noi. Deci, cred că odihna este foarte importantă, precum și lipsa de excese de tot felul. Știu că mai multă lume îmi zice așa: . Da, dar am și grijă să nu cad în nebunia aia, să fiu foarte obosită. Adică, dacă văd că obosesc foarte tare, îmi iau niște ore de somn în plus, în timpul zilei, sau atunci când apuc. Sau nu pierd nopțile. Sar ușor peste o petrecere, deși poate m-aș simți foarte bine, dar mai degrabă dorm decât să fac altceva. Și apoi, mai este și hidratarea și mâncatul corect. Astea chiar sunt foarte importante”, a spus Andreea.

Pentru Ellie White, „ritualul” este sportul!

   Ellie White nu concepe frumusețe fără sport, de aceea ea spune că înceară să fac sport zilnic, cu toate că uneori este destul de dificil, fiind foarte des plecată în țară și în străinătate pentru concerte.

   ,,Sunt de parere că dieta și exercițiile fizice trebuie să reprezinte un stil de viață, un ritual musai, nu ceva care se face doar ocazional pentru a pierde câteva kilograme. Militez pentru un regim echilibrat și exerciții fizice regulate“ spune Ellie. Cât despre ritualul de frumusețe cu produse, buzoianca spune că ea crede foarte mult în prevenția și în folosirea de produse cât mai bune calitativ. ,,Nu mă refer neapărat la produsele foarte scumpe. Încerc să mă demachiez cât mai repede după un eveniment și folosesc mai multe tratamente naturiste atât pentru ten cât și pentru păr: ulei de ricin cu gălbenușuri de ou și ulei de masline pentru păr, iar pentru față, infuzie cu frunze de mentă sau gălbenuș de ou cu morcov, iaurt și smântână pentru ten”, a mai adăugat cântăreața.

Pe mâna unui renumit dermatolog

   Iar dacă le permite timpul, vedetele noastre merg cu drag la prezentări de produs și lansări de proceduri menite să le conserve tinerețea. Anul trecut, spre exemplu, atât Adreea Runceanu cât și cealaltă buzoiancă din trupa Amadeus, Patricia Cimpoiașu, s-au lăsat pe mâna renumitului medic dermatolog Filis Dermigean, bucurându-se amândouă de tratamente  și răsfăț de ultimă generație. Andreea Runceanu, spre exemplu, a urmat o sedință de Hydrafacial chiar înainte ca Amadeus să plece în Maroc, unde tenul lor suporta o temperatură de peste 40 de grade. Cum cremele nu le erau de ajuns, a apelat la un tratament ce hidratează în profun­zime pielea. ,,HydraFacial s-a numit ce mi-a făcut doamna doctor atunci și a fost senzațional. Am avut parte într-o singură procedură de curățare, exfoliere, extracții, hidratare cu antioxidanți, peptide și acid hialuronic. Tratamentul HydraFacial a fost non-invaziv, non-chirurgical și mi-a oferit instant rezultate fără disconfort!”, a explicat buzoianca pe pagina personală de Facebook.

Tratamentul Madonnei

   Prezentă și ea la eveniment, Patricia Cimpoiașu a încercat alt tip de procedură, Intraceuticals, binecunoscutul tratament al Madonnei.

   ,,Oxigenul hiperbaric, produs cu ajutorul aparatului, introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera si ceai verde). Aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite. În cazul meu vorbim despre un tratament de întreținere și hidratare, însă s-au tratat eficient și probleme serioase ca riduri profunde, piele îmbă­trânita, acnee, pete pigmentare, cearcăne“, a subliniat, la momentul acela, și Patricia Cimpoiașu.

DISTRIBUIȚI
loading...