Ziua Națională a trecut, amintirile celor petrecute de 1 Decembrie au rămas, fie în memoria fiecăruia, fie în văzul tuturor, dacă protagoniștii au avut (ne)inspirația să imortalizeze respectivele momente și să le expună pe vreo rețea de socializare. Și așa aflăm, uneori din întâmplare, ce au înțeles unii din semnificația zilei de 1 Decembrie.

Eroul local al zilei de 1 Decembrie este, din acest punct de vedere, consilierul municipal liberal Liviu Barbu, președintele organizației județene de Tineret a PNL și membru în stuctura de conducere națională a Tineretului Național Liberal. Dintr-o postare pe Facebook, aflăm care este, în opinia grupului său de prieteni, semnificația sărbătorii naționale; nu este despre unirea românilor, ci despre… datul cu tifla maghiarilor. În ce mod, o puteți vedea singuri.

Reamintim că Liviu Barbu din fotografie este unul și același cu cel care se împotrivea, în Consiliul Local, proiectului legat de construirea Centrului Științific „Explorer”, pe motiv că este prea frumos ca să fie adevărat și sigur sunt motive ascunse pentru promovarea acestuia.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Eu cred ca postarea e o regretabila eroare. Dar tot asa de bine cred ca in fapt chiar asa au petrecut, injurandu-i pe maghiari.

  2. Da, vă puteți delimita.Dar cum rămâne cu…spune-mi ce prieteni ai ca să-ți spun cine ești sau cine se aseamănă se adună?

  3. Ma delimitez de asemenea manifestări, cuvinte xenofobe. Dacă cineva folosește o poze în care sunt si eu, scrie ce dorește, nu înseamnă că eu încurajez așa ceva. Eu nu am postat sau promovat asemenea lucruri. Paginile personale ale prietenilor ,cunostintelor nu sunt ale mele, sau ale partidului din care fac parte.

  4. Nu pot să-mi exprim decât dezamăgirea pentru o asemenea atitudine, dacă poza este veridică. Îmi pare rău pentru școala absolvită și de părinții care au dat o asemenea educație copilului lor. Poate e o făcătură. În ziua de azi se poartă.

Comments are closed.