Primăria a anunţat, luni dimineaţă, cuantumul taxei pe care o vor plăti persoanele fizice şi juridice care vor să intre cu autovehiculele în parcul Crâng, acces auto care va fi permis doar pe la bariera amplasată la capătul Aleii Căprioarei, din imediata vecinătate a patinoarului.

Începând de marţi, 13 noiembrie, accesul auto în parcul Crâng va fi posibil doar pe baza taxelor prevăzute în Hotărârea Consiliului Local nr. 376/18 decembrie 2018: pentru accesul cu autovehicule proprietatea persoanelor juridice: 10,50 lei/acces; pentru accesul cu autovehicule în vederea aprovozionării unităţilor de alimentaţie publică existente în parcul Crâng: 273,00 lei/lună; pentru eliberarea permisului de liberă trecere pentru persoane fizice: 42,00 lei/lună.

Plata taxei şi a permiselor se va face se va face la bariera de la capătul Aleii Căprioarei, mai anunţă Primăria, care precizează şi că accesul autovehiculelor, cu excepţia celor aparţinând URBIS SERV SRL nu este permis pe Aleea Mistreţului, din zona unităţilor militare.

Reamintim că, joi, o instanţă de Contencios Administrativ a Tribunalului Buzău a suspendat hotărârea Consiliului Local care interzice, cu anumite excepţii, circulaţia autovehiculelor în Parcul Crâng, măsură pusă în aplicare de municipalitate prin instalarea de bariere la capetele aleilor care pornesc de la patinoar, respectiv din zona unităţilor militare.

DISTRIBUIȚI
loading...