• SCM Gloria Buzău – CSM Ceahlăul Piatra Neamț 6-1 (2-0)

Gloria începe să se obișnuiască cu câte șase goluri pe meci! După ,,setul” reușit în etapa intermediară de miercurea trecută, de la Darabani (6-0), echipa buzoiană a perforat tot de șase ori poarta adversă în meciul din Crâng, cu Ceahlăul. Așa cum era de așteptat, formația nemțeană, ce și-a asigurat, în mare măsură, un final liniștit de sezon, n-a emis nicio pretenție în fața elevilor lui George Timiș, care au marcat de două ori în primele 10 minute, prin Andrei Truță și Bogdan Chipirliu.

“Dubla” semnată de Ricardo Mihalache imediat după pauză (minutele 47 și 54) a fost completată de alte două goluri ale golgeterului Chipirliu (minutele 67 și 90), în timp ce oaspeții au bifat doar golul de onoare, prin Cosmin Țapu, în minutul 61. Cum Oțelul a pierdut din nou în această etapă, 1-2 la Focșani, avansul Gloriei în fruntea clasamentului s-a mărit la 16 puncte!

KSE Tg. Secuiesc – CSM Rm. Sărat 3-1 (0-1)

Salvarea de la ­re­trogradare, pe criterii sportive, devine un obiectiv tot mai greu de îndeplinit pentru CSM Rm. Sărat, după o nouă înfrângere. În meciul de la Tg. Secuiesc, râmnicenii au sperat în prima repriză într-un rezultat favorabil după golul lui Valentin Lungoci (min. 26), dar gazdele au întors soarta partidei în ultima jumătate de oră, când au punctat de trei ori în fața unei defensive râmnicene condamnate: Marius Ștefănescu (60), Zsombor Veress (79), Botond Veress (90+2). Elevii lui Marius Tîrîlă sunt în continuare penultimii în clasament, la 7 puncte de locurile salvatoare.

Liga a 3-a, Seria I, Etapa a 23-a, rezultate

FC Botoșani 2 – CSM Pașcani 0-2

KSE Tg. Secuiesc – CSM Rm. Sărat 3-1

Foresta Suceava – Sporting Liești 3-1

CSM Focșani – SC Oțelul Galați 2-1

Șomuz Fălticeni – Știința Miroslava 0-3

Bucovina Rădăuți – Sănătatea Darabani 2-0

SCM Gloria Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț 6-1

Metalul Buzău a stat

DISTRIBUIȚI
loading...