27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:36 AM

Sanatate

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează concurs , pentru ocuparea postului vacant de preşedinte – director general

Sanatate  |
12.04.2017, 00:00
628

 “Casa Naţională de Asigurări de Sănătate cu sediul în Bucureşti, Calea Călăraşilor  nr. 248, bl. S 19, sector 3, organizează concurs în data de 11 Mai 2017, ora 1000 , la sediul C.N.A.S.- Sala de Consiliu, pentru ocuparea postului vacant de preşedinte – director general la Casei de Asigurări de Sănătate Buzau.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 27.04.2017 (inclusiv), până la ora 1700, la sediul CNAS – Cabinet Presedinte. Concursul constă într-o probă scrisă ce se va desfăşura în data de  11.05.2017, începând cu  ora 1000 şi interviu ce se va desfăşura în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Poate participa la concurs persoana care îndeplineşte conditiile generale si specifice conform Ord.Presedintelui CNAS nr.799/2015.

Conditii specifice:

    a) pregătirea profesională şi experienţa necesară executării operaţiunilor specifice postului:

    (i) pregătire de bază: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă (copie legalizată);

    (ii) pregătire complementară/managerială în domeniul de activitate al candidatului sau în sistemul de sănătate: cursuri de perfecţionare/specializări/competenţe/master/doctorat (dovedite prin acte - copii legalizate);

    (iii) vechime în specialitate - minimum 7 ani (carnet de muncă - copie legalizată sau orice alt înscris doveditor în acest sens);

    (iv) activitate desfăşurată în funcţii de conducere de minimum 5 ani;

    b) candidaţii vor prezenta o recomandare de la ultimul loc de muncă;

    c) candidaţii vor prezenta un curriculum vitae din care să rezulte activitatea desfăşurată;

    d) candidaţii vor prezenta planul de management din care să rezulte abilităţile lor manageriale, adaptate obiectivelor şi indicatorilor de performanţă pentru postul de preşedinte-director general în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

            Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare la concurs, actele necesare înscrierii şi bibliografia de concurs se pot obţine la sediul CNAS, respectiv la sediul CAS Buzau, unde acestea sunt afişate, pe pagina de internet a CNAS, respectiv a CAS Buzau – www.casbz.ro, precum şi la Direcţia Resurse Umane, Salarizare şi Evaluare Personal a CNAS, telefon 0372309240”

                               

PRESEDINTE-DIRECTOR GENERAL

EC.GRIGORE PAULA

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker