27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:41 AM

Sport

Caravana FRF „Performanţa are viitor” ajunge în septembrie la Rm. Sărat

de Andreea STROE
Sport  |
04.08.2017, 00:00
355

   Federaţia Română de Fotbal a lansat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, a doua ediţie a proiectului de scouting în mediul rural intitulat “Performanţa are viitor”, rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, care se va desfăşura în cadrul programului “|mpreună suntem fotbal”, în perioada august 2017-mai 2018.

   În cadrul proiectului, scouterii Federaţiei, coordonaţi de foştii fotbalişti Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, vor efectua preselecţii în rândul tinerilor fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani în mai multe regiuni ale României. 

   Caravana va debuta cu preselecţia organizată pe 20 august la Constanţa, şi va continua în acest an cu acţiuni similare la Rm. Sărat - 17 septembrie şi Putna (judeţul Suceava) - 1 octombrie. Alte trei localităţi din ţară vor fi incluse în proiect în perioada martie-aprilie 2018.

   Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, tinerii fotbalişti trebuie să îndeplinească două condiţii: vârsta între 10 şi 14 ani împliniţi până la data de 31 iulie 2017 şi să fie însoţiţi de tutore sau părinte care să îşi dea acordul pentru participare. Cei mai buni 11 jucători descoperiţi în perioada august 2017-aprilie 2018 vor avea ocazia să se antreneze la Centrul Naţional de Fotbal din Mogoşoaia, iar în luna mai 2018 vor beneficia de o sesiune de pregătire în Spania, cu un antrenor al clubului FC Barcelona Escola. De asemenea, ei vor urmări un meci al formaţiei catalane pe Nou Camp.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker