Spitalul Judeţean de Urgenţă  a scos recent la concurs câteva posturi pentru personal nemedical. Dintre acestea au suscitat interesul un post de referent de specialitate debutant în cadrul Serviciului Apro­vizionare şi Transport şi unul de consilier juridic. Cei 16 candidaţi înscrişi la finalul perioadei de selecţie anunţau o concurenţă acerbă pentru ocuparea postului de referent. La proba scrisă nu s-au prezentat decât jumătate dintre cei înscrişi. Din această jumătate doar  doi au reuşit să treacă de această probă la limită. Unul a fost notat cu 54 puncte iar celălalt cu 59.

Tot teoretic s-a înregistrat concurenţă şi pentru postul de consilier juridic debutant  în cadrul Serviciului de Management al Calităţii Serviciilor ­Me­dicale, post pentru care s-au înscris nouă candidaţi. Dintre cei şase candidaţi care s-au prezentat la  proba scrisă, doar doi au fost declaraţi admişi, obţinând 50,20 respectiv 79,66 de puncte.

În cadrul aceluiaşi serviciu a mai fost scos la concurs un post de referent de specialitate debutant, la care s-a calificat în etapa următoare doar un concurent, care a obţinut 78 de puncte. Pentru postul de muncitor necalificat  la Serviciul Administrativ al spitalului s-a înscris la concurs un singur candidat, care, în urma probei scrise, a fost notat cu 60 de puncte şi a fost admis pentru interviu.

DISTRIBUIȚI
loading...