27 de ani
de presa libera
Duminica, Aprilie 30, 2017 11:48 AM

Sanatate

Candidaţi respinşi pe bandă rulantă la concursul din această săptămână de la Spitalul Judeţean

de Monica BĂNICĂ
Sanatate  |
16.03.2017, 00:00
486

   Săptămâna aceasta a continuat seria concursurilor pe posturile vacante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Astfel, pe 13 martie, 333 de candidaţi, declaraţi admişi după selecţia dosarelor, au susţinut proba scrisă a concursului pentru cele 59 de posturi destinate personalului medical auxiliar, respectiv 49 locuri disponibile pentru infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi zece locuri pentru asistenţi medicali debutanţi şi principali.

   Şi de această dată, mulţi dintre a candidaţi dornici să se angajeze în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ s-au dovedit nepregătiţi pentru proba scrisă, pe care au picat-o. De asemenea, au fost şi cazuri când candidaţii nu s-au mai prezentat la examen, iar alţii au decis să se retragă în timpul examenului din sala de concurs, conştientizând că  nu ştiu să rezolve subiectele probei scrise.

   După ce, săptămâna trecută, după proba scrisă, din totalul celor 237 de aspiranţi la unul dintre cele 43 de posturi vacante destinate asistenţilor medicali au mai rămas în concurs 96, care au susţinut ieri, 15 martie,  proba interviului, situaţia s-a repetat şi pentru concurenţii din această săptămână. Din totalul celor 333 de candidaţi, după proba scrisă susţinută luni, 13 martie, au reuşit să întrunească punctaj de promovare doar 116 concurenţi.

   Astfel, dintre cei 44 de candidaţi pe cele trei locuri de brancardier, la ATI, Ambulator Spital şi UPU – SMURD, au promovat examenul scris nouă concurenţi. Pentru cele 19 posturi vacante destinate îngrijitoarelor, dintre cele 76 de concurente au mai rămas să susţină ultima probă 37 de candidate, iar pentru cele 27 locuri disponibile pentru infirmiere debutante, din cele 149 aspirante au mai rămas să susţină proba interviului 63 de candidate.

   În ceea ce priveşte cele zece posturi disponibile pentru asistenţi medicali principali şi debutanţi, din totalul celor 64 de concurenţi au fost admişi după proba scrisă doar şapte candidaţi. Toţi cei 116 concurenţi rămaşi în cursă urmează să susţină ultima probă, interviul, mâine, 17 martie.

   Totodată, concurenţii respinşi după proba scrisă au avut posibilitatea, până ieri, 15 martie, ora 12,00, să conteste punctajul obţinut. În ceea ce priveşte contestaţiile depuse după concursul de săptămâna trecută,  toate cele cinci cereri făcute în acest sens de candidaţii picaţi au fost respinse, aceştia primind, după reanalizarea lucrărilor, aceleaşi rezultate, cu o singură  excepţie, în care punctajul a scăzut faţă de nota iniţială.

   În continuare, la Spitalul Judeţean se desfăşoară  alte concursuri pentru posturi vacante.  Este vorba despre concursul pentru ocuparea a unui post vacant de inginer gradul II, cu specializarea mecanică fină – aparate optice şi biomedicale, pentru Compartimentul Tehnic, stabilit pentru data de 22 martie, şi cel destinat personalului medical de specialitate, fiind scoase la concurs 22 locuri pentru medici şi trei pentru farmacişti.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Apr, 07:37 Trădare să fie, dar să știm și noi!
Pixelu cometic a comentat pentru articolul Cum a decurs relația cu buzoienii a președintelui Consiliului Județean: întâlniri, audiențe, chermeza de 1 Decembrie și tunelul cu beculețe:
Păi organ de cercetare penală este chiar DNA-ul.
Culmea ironiei este că noi, cetățenii, suntem încă proprietari ai distribuției de apă a județului și cei numiți să administreze distribuția de apă ne impun niște tarife halucinante. Ceva de genul, angajez pe cineva să-mi muncească un teren proprietate personală iar la strângerea recoltei în afară de salariul convenit, angajatul îmi cere bani și pe propria recoltă. Simpatic, nu!
29 Apr, 22:43 Răspuns pt Valeria
Nicoleta a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Olimpiada a fost o reușită excepțională. Cred că ai observat la festivitatea de deschidere diferența uriașă de valoare intre Mihaela și celălalte reprezentate de la ISJ Buzău. Cine a mai obținut de la ISJ Buzău titlu de profesoara anului? Cred cu tărie că locul Mihaelei este la conducerea ISJ Buzău.
29 Apr, 22:11 parerea mea!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
"Abrudan" asta chiar este un PNL-ist ..."sadea"! "Intelectual" de ....."casa"!Pacat ca dl.Ionescu O este coleg de partid cu "abrudani" din astia in PNL.Referitor la cele prezentate de "Pixelu observator",as zice ca nu e vorba de politicieni "prosti si corupti",ci de niste TRADATORI de tara ,niste nenorociti.
Google PageRank Checker