27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:39 AM

Educatie

19 candidați au luat la Titularizare note de 1 și 2. Opt dintre ei sunt deja profesori

de Cristian IONESCU
Educatie  |
19.07.2017, 00:00
1508

   Peste 330 de profesori buzoieni au participat anul acesta la examenul de Titularizare pentru a intra în cursa pentru un post în școlile din județ. Dintre aceștia, 224 au obținut note peste 7, care le permit ocuparea unei catedre pe perioadă nedeterminată (titularizabilă). Au fost înregistrate 71 de note sub 5,266 de note peste 5 și o lucrare a fost anulată pentru că ar fi conținut semne care ar putea fi considerate distinctive.

Un singur 10, obținut de o profesoară de la Ulmeni

   Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Buzău, anul acesta au fost scoase la concurs 756 de posturi și fracțiuni de posturi în școlile din județ.

   Singura notă de 10 la Titularizarea de la Buzău a fost obținută de o profesoară de Educație Tehnologică de la Școala din Ulmeni.

Cea mai mică notă a fost 1,25

   La polul opus, și anul acesta au existat concurenți care s-au făcut de râs cu note rușinoase. Mai exact, 19 buzoieni au primit note de 1 și 2, cea mai mică fiind 1,25. Dintre cei 19 concurenți, doar opt se află la catedră ca suplinitori, restul de 11 fiind doar pretendenți la un post în învățământ.

   Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședință publică organizată de Inspectoratul Școlar în data de 26 iulie.

   „Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului”, conform Ministerului Educației.

Comentarii

Concurs (19 Jul, 16:45)
De imprejurari

Sa nu pierdem din vedere candidatii care s-au retras din concurs, dar care vor prinde, ca si in alti ani, posturi foarte bune la scolile din oras. De exemplu unii candidati la limba engleza care tot se prezinta la concurs, dar cam atat.

Raspunde
Suplinitor (19 Jul, 22:55)
Profesor

Din pacate despre profesionalizarea carierei didactice se vorbeste doar in documente. Cadrele didactice foarte bune sunt de putine ori incurajate si sustinute.

Raspunde
Titularizare (20 Jul, 08:05)
Concurs

Da ,așa e unii se înscriu își aranjează inspecția la clasa si apoi primesc tot cu pile catedra.Fac lucru asta de ani de zile.Vezi catedra de matematica de la Murgesti (Alina Daniela Ilie)

Raspunde
Director (22 Jul, 14:44)
Titel

Ce Dorul ți-e ciudă ca nu mai poți fi director, de asta e o să ieși la pensie doar cu definitivatul.

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker