27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:44 AM

Monden

Canaf, pe aceeași scenă cu buzoianca Dora Găitanovici

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.04.2017, 00:00
2159

   El are un timbru vocal aparte și o manieră interpretativă ieșită din tipare, ea s-a remarcat la toate concursurile naționale cu o voce puternică, iar acum își unesc talentele și dau o reprezentație de zile mari! Este vorba despre Canaf și buzoianca Dora Găitanovici, două talente muzicale ce vor urca pe aceeași scenă, în cadrul unui concert ce va fi găzduit în Clubul No Limit, vinerea viitoare, 22 aprilie, de la ora 20,00.

  Până acum, publicul care l-a ascultat pe Canaf i-a adus des­crieri dintre cele mai măgulitoare: „James Brown al Ro­mâniei“, Ray Charles etc. Anii  l-au schimbat pe fostul concu­rent de la Vocea României de când și-a cunoscut celebritatea în echipa Loredanei Groza (2012), în cadrul emisiunii de   ta­len­te, artistul  lăsându-și plete și ocupându-se  foarte mult de primul album, care cuprinde hituri din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfun­dabil.  După lansare, au urmat  multe concerte desfășurate cu casa închisă, în București și în țară, care au demonstrat că artistul și-a câștigat locul nu doar pe scena muzicala autoh­to­nă, ci mai ales în inimile publi­cului.

   Despre showul care îl va aduce în fața publicului buzoian pe Canaf, artistul spune doar atât: „Iubire și fericire. Cu   si­gu­ranță toată lumea știe la ce mă refer, vă aștept la show!“.

   De cealaltă parte, buzoianca Dora Găitanovici va oferi momente muzicale unice alături de formula Synopsis, ce este formată din Codruț Bulfan – tobe, Alex Rotaru - chitară și voce, Tudor Andrei - chitară și voce și Andrei Sava – bass. Synopsis este o trupă buzoiană proaspată, cu sânge tânăr și spirit de rock progresiv.

   Dora vine puternic după o promovare intensă cu repre­zentațiile sale pentru proiectul Balcony TV Bucharest, cu trupa „Implant pentru Refuz“ și după participarea la Eurovision 2017, în formula cu Johnny Bădulescu, cunoscut din festivaluri, ca laureat al multor trofee, dar și ca fost elev al soților Fugaru. Johnny, fost concurent la X-Factor, a lucrat pe piesa „Give me a sign“ compusă de Dora Găitanovici.

   Prin urmare, lasă-te cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues și rock și vino la un concert intens, emoționant și, pe alocuri, excentric!

   Pentru rezervări și bilete la concert sunați la telefon 0723429264

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker