27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:21 PM

Monden

Canaf, pe aceeași scenă cu buzoianca Dora Găitanovici

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.04.2017, 00:00
2220

   El are un timbru vocal aparte și o manieră interpretativă ieșită din tipare, ea s-a remarcat la toate concursurile naționale cu o voce puternică, iar acum își unesc talentele și dau o reprezentație de zile mari! Este vorba despre Canaf și buzoianca Dora Găitanovici, două talente muzicale ce vor urca pe aceeași scenă, în cadrul unui concert ce va fi găzduit în Clubul No Limit, vinerea viitoare, 22 aprilie, de la ora 20,00.

  Până acum, publicul care l-a ascultat pe Canaf i-a adus des­crieri dintre cele mai măgulitoare: „James Brown al Ro­mâniei“, Ray Charles etc. Anii  l-au schimbat pe fostul concu­rent de la Vocea României de când și-a cunoscut celebritatea în echipa Loredanei Groza (2012), în cadrul emisiunii de   ta­len­te, artistul  lăsându-și plete și ocupându-se  foarte mult de primul album, care cuprinde hituri din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfun­dabil.  După lansare, au urmat  multe concerte desfășurate cu casa închisă, în București și în țară, care au demonstrat că artistul și-a câștigat locul nu doar pe scena muzicala autoh­to­nă, ci mai ales în inimile publi­cului.

   Despre showul care îl va aduce în fața publicului buzoian pe Canaf, artistul spune doar atât: „Iubire și fericire. Cu   si­gu­ranță toată lumea știe la ce mă refer, vă aștept la show!“.

   De cealaltă parte, buzoianca Dora Găitanovici va oferi momente muzicale unice alături de formula Synopsis, ce este formată din Codruț Bulfan – tobe, Alex Rotaru - chitară și voce, Tudor Andrei - chitară și voce și Andrei Sava – bass. Synopsis este o trupă buzoiană proaspată, cu sânge tânăr și spirit de rock progresiv.

   Dora vine puternic după o promovare intensă cu repre­zentațiile sale pentru proiectul Balcony TV Bucharest, cu trupa „Implant pentru Refuz“ și după participarea la Eurovision 2017, în formula cu Johnny Bădulescu, cunoscut din festivaluri, ca laureat al multor trofee, dar și ca fost elev al soților Fugaru. Johnny, fost concurent la X-Factor, a lucrat pe piesa „Give me a sign“ compusă de Dora Găitanovici.

   Prin urmare, lasă-te cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues și rock și vino la un concert intens, emoționant și, pe alocuri, excentric!

   Pentru rezervări și bilete la concert sunați la telefon 0723429264

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker