27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:26 AM

Monden

Canaf, pe aceeași scenă cu buzoianca Dora Găitanovici

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.04.2017, 00:00
1078

   El are un timbru vocal aparte și o manieră interpretativă ieșită din tipare, ea s-a remarcat la toate concursurile naționale cu o voce puternică, iar acum își unesc talentele și dau o reprezentație de zile mari! Este vorba despre Canaf și buzoianca Dora Găitanovici, două talente muzicale ce vor urca pe aceeași scenă, în cadrul unui concert ce va fi găzduit în Clubul No Limit, vinerea viitoare, 22 aprilie, de la ora 20,00.

  Până acum, publicul care l-a ascultat pe Canaf i-a adus des­crieri dintre cele mai măgulitoare: „James Brown al Ro­mâniei“, Ray Charles etc. Anii  l-au schimbat pe fostul concu­rent de la Vocea României de când și-a cunoscut celebritatea în echipa Loredanei Groza (2012), în cadrul emisiunii de   ta­len­te, artistul  lăsându-și plete și ocupându-se  foarte mult de primul album, care cuprinde hituri din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfun­dabil.  După lansare, au urmat  multe concerte desfășurate cu casa închisă, în București și în țară, care au demonstrat că artistul și-a câștigat locul nu doar pe scena muzicala autoh­to­nă, ci mai ales în inimile publi­cului.

   Despre showul care îl va aduce în fața publicului buzoian pe Canaf, artistul spune doar atât: „Iubire și fericire. Cu   si­gu­ranță toată lumea știe la ce mă refer, vă aștept la show!“.

   De cealaltă parte, buzoianca Dora Găitanovici va oferi momente muzicale unice alături de formula Synopsis, ce este formată din Codruț Bulfan – tobe, Alex Rotaru - chitară și voce, Tudor Andrei - chitară și voce și Andrei Sava – bass. Synopsis este o trupă buzoiană proaspată, cu sânge tânăr și spirit de rock progresiv.

   Dora vine puternic după o promovare intensă cu repre­zentațiile sale pentru proiectul Balcony TV Bucharest, cu trupa „Implant pentru Refuz“ și după participarea la Eurovision 2017, în formula cu Johnny Bădulescu, cunoscut din festivaluri, ca laureat al multor trofee, dar și ca fost elev al soților Fugaru. Johnny, fost concurent la X-Factor, a lucrat pe piesa „Give me a sign“ compusă de Dora Găitanovici.

   Prin urmare, lasă-te cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues și rock și vino la un concert intens, emoționant și, pe alocuri, excentric!

   Pentru rezervări și bilete la concert sunați la telefon 0723429264

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker