27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:56 PM

Monden

Canaf, pe aceeași scenă cu buzoianca Dora Găitanovici

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.04.2017, 00:00
2263

   El are un timbru vocal aparte și o manieră interpretativă ieșită din tipare, ea s-a remarcat la toate concursurile naționale cu o voce puternică, iar acum își unesc talentele și dau o reprezentație de zile mari! Este vorba despre Canaf și buzoianca Dora Găitanovici, două talente muzicale ce vor urca pe aceeași scenă, în cadrul unui concert ce va fi găzduit în Clubul No Limit, vinerea viitoare, 22 aprilie, de la ora 20,00.

  Până acum, publicul care l-a ascultat pe Canaf i-a adus des­crieri dintre cele mai măgulitoare: „James Brown al Ro­mâniei“, Ray Charles etc. Anii  l-au schimbat pe fostul concu­rent de la Vocea României de când și-a cunoscut celebritatea în echipa Loredanei Groza (2012), în cadrul emisiunii de   ta­len­te, artistul  lăsându-și plete și ocupându-se  foarte mult de primul album, care cuprinde hituri din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfun­dabil.  După lansare, au urmat  multe concerte desfășurate cu casa închisă, în București și în țară, care au demonstrat că artistul și-a câștigat locul nu doar pe scena muzicala autoh­to­nă, ci mai ales în inimile publi­cului.

   Despre showul care îl va aduce în fața publicului buzoian pe Canaf, artistul spune doar atât: „Iubire și fericire. Cu   si­gu­ranță toată lumea știe la ce mă refer, vă aștept la show!“.

   De cealaltă parte, buzoianca Dora Găitanovici va oferi momente muzicale unice alături de formula Synopsis, ce este formată din Codruț Bulfan – tobe, Alex Rotaru - chitară și voce, Tudor Andrei - chitară și voce și Andrei Sava – bass. Synopsis este o trupă buzoiană proaspată, cu sânge tânăr și spirit de rock progresiv.

   Dora vine puternic după o promovare intensă cu repre­zentațiile sale pentru proiectul Balcony TV Bucharest, cu trupa „Implant pentru Refuz“ și după participarea la Eurovision 2017, în formula cu Johnny Bădulescu, cunoscut din festivaluri, ca laureat al multor trofee, dar și ca fost elev al soților Fugaru. Johnny, fost concurent la X-Factor, a lucrat pe piesa „Give me a sign“ compusă de Dora Găitanovici.

   Prin urmare, lasă-te cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues și rock și vino la un concert intens, emoționant și, pe alocuri, excentric!

   Pentru rezervări și bilete la concert sunați la telefon 0723429264

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

Retro Parada Toamnei - sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:11 PM

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Afganistan: Cel puțin 56 de morți în atentatul comis împotriva unei moschei șiite la Kabul (nou bilanț)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:05 PM

Atentatul comis vineri seara de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) împotriva unei moschei șiite din Kabul s-a soldat cu 56 de morți și 55 de răniți, potrivit unui nou bilanț furnizat de Ministerul de Interne afgan, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker