27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:36 AM

Educatie

Cadouri de Paște pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Buzău

de Cristian IONESCU
Educatie  |
19.04.2017, 00:00
2283

   În apropierea sărbătorilor de Paști, copiii de la Centrul Șco­lar pentru Educație Incluzivă Buzău au primit ca­douri de la elevii buzoieni ai Șco­lii Gimnaziale „Ion Crean­gă“. Aceasta a fost cea de-a patra activitate din cadrul pro­iec­tului educațional județean „Copii suntem cu toții“, din cadrul Strategiei Nationale de Acțiune Comunitară (SNAC) derulat în anul școlar 2016/ 2017. Acest proiect este inițiat și coordonat de Școala Gimna­zială ,,Ion Creangă“ în par­teneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Buzău.

   „Scopul acestui proiect este organizarea unor activități extracurriculare de ajutorare a copiilor cu dIzabilități sau defavorizați social. Cele patru activități desfășurate până acum ne-au ajutat să ne apropiem de copiii cu dizabilități și să ne distrăm împreună, ca o mare familie. Cred că acest proiect are un impact pozitiv asupra copiilor implicați, dar și asupra noastră, a cadrelor didactice, a părinților. Aceste activități nu ar fi posibile fără implicarea pă­rinților și a colectivului de ca­dre didactice voluntare: prof. Daniela Teodorescu, prof. Nico­leta Vlad, educ. Marilena Iri­mia, educ. Gina – Mariana Zam­fir, înv. Rodica Mără­ci­neanu și înv. Mita Nedelcu de la școala noastră“ a declarat directorul Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă“, prof. Daniela Vornicu.

Dulciuri, jucării și hăinuțe

   ,,Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Bu­zău deja s-au obișnuit cu noi și ne-au primit cu multă căldură; ei așteaptă de fiecare dată cu nerăbdare să ne vadă și să fa­cem diferite activități împre­ună. Cu ajutorul părinților co­piilor de la grupele noastre, am colectat și dus dulciuri, jucării, hăinuțe, materiale necesare pentru confecționarea colajelor și felicitărilor. Împreună cu ei am desenat, lipit și reali­zat felicitări de Paști. Le mul­țumim cadrelor didactice Mihaela Nechita, Luminița Niță și Silvia Cimpocă, pentru căl­­du­ra și prietenia cu care ne așteaptă de fiecare dată“, a declarat prof. Daniela Teodo­res­cu. 

Comentarii

snac (21 Apr, 18:29)
Cristina

FELICITARI!

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker