27 de ani
de presa libera
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:34 PM

Educatie

Cadouri de Paște pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Buzău

de Cristian IONESCU
Educatie  |
19.04.2017, 00:00
3669

   În apropierea sărbătorilor de Paști, copiii de la Centrul Șco­lar pentru Educație Incluzivă Buzău au primit ca­douri de la elevii buzoieni ai Șco­lii Gimnaziale „Ion Crean­gă“. Aceasta a fost cea de-a patra activitate din cadrul pro­iec­tului educațional județean „Copii suntem cu toții“, din cadrul Strategiei Nationale de Acțiune Comunitară (SNAC) derulat în anul școlar 2016/ 2017. Acest proiect este inițiat și coordonat de Școala Gimna­zială ,,Ion Creangă“ în par­teneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Buzău.

   „Scopul acestui proiect este organizarea unor activități extracurriculare de ajutorare a copiilor cu dIzabilități sau defavorizați social. Cele patru activități desfășurate până acum ne-au ajutat să ne apropiem de copiii cu dizabilități și să ne distrăm împreună, ca o mare familie. Cred că acest proiect are un impact pozitiv asupra copiilor implicați, dar și asupra noastră, a cadrelor didactice, a părinților. Aceste activități nu ar fi posibile fără implicarea pă­rinților și a colectivului de ca­dre didactice voluntare: prof. Daniela Teodorescu, prof. Nico­leta Vlad, educ. Marilena Iri­mia, educ. Gina – Mariana Zam­fir, înv. Rodica Mără­ci­neanu și înv. Mita Nedelcu de la școala noastră“ a declarat directorul Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă“, prof. Daniela Vornicu.

Dulciuri, jucării și hăinuțe

   ,,Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Bu­zău deja s-au obișnuit cu noi și ne-au primit cu multă căldură; ei așteaptă de fiecare dată cu nerăbdare să ne vadă și să fa­cem diferite activități împre­ună. Cu ajutorul părinților co­piilor de la grupele noastre, am colectat și dus dulciuri, jucării, hăinuțe, materiale necesare pentru confecționarea colajelor și felicitărilor. Împreună cu ei am desenat, lipit și reali­zat felicitări de Paști. Le mul­țumim cadrelor didactice Mihaela Nechita, Luminița Niță și Silvia Cimpocă, pentru căl­­du­ra și prietenia cu care ne așteaptă de fiecare dată“, a declarat prof. Daniela Teodo­res­cu. 

Comentarii

snac (21 Apr, 18:29)
Cristina

FELICITARI!

Raspunde

Stiri Agerpres

Ungaria susține că se confruntă cu un 'atac frontal' din partea lui George Soros
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:12 PM

Ungaria se confruntă cu un 'atac frontal' din partea miliardarului american George Soros, care atacă țara prin intermediul organizațiilor sale neguvernamentale și al birocraților Uniunii Europene, a declarat vicepreședintele partidului de guvernământ Fidesz, Gergely Gulyas, relatează Reuters.

Plenul a aprobat ca legile cu incidență asupra Justiției să fie modificate numai în comisia specială condusă de Iordache
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:10 PM

Plenul comun al Parlamentului a aprobat luni, cu 198 de voturi "pentru" și 119 "împotrivă", modificarea regulamentului Comisiei speciale privind sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislației în domeniul Justiției, astfel încât actele normative cu incidență asupra Justiției să fie modificate numai în această comisie.

CEPCB: Situația consumului de antibiotice la nivelul UE plasează România pe locul al patrulea, în scădere față de 2016
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:09 PM

Situația consumului de antibiotice la nivelul UE plasează România pe locul al patrulea, în scădere față de anul precedent cu zece procente, însă situația rămâne "gravă" deoarece continuă creșterea rapidă a consumului de antibiotice de rezervă, care ar trebui să fie prescrise în ultimă instanță, se arată într-un studiu realizat de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, prezentat luni de prof. dr. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Circul Inimii, cel mai apreciat circ contemporan din Europa prezintă spectacolul "Limits", la Timișoara
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:06 PM

Timișoara Capitală Culturală Europeană (TCCE) 2021 lansează circul contemporan, ca alternativă la spectacolele stradale care vor împânzi orașul, compania Cirkus Cirkor (Circul Inimii), cel mai apreciat circ contemporan din Europa, urmând să susțină, miercuri, reprezentația piesei "Limits", care abordează tema refugiaților.

Hunedoara: Microbuz cu pasageri implicat într-un accident în apropiere de Petroșani
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:01 PM

Trei persoane au fost rănite luni după-amiază, într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 66, în zona Peștera Bolii, la intrare în Petroșani, în urma unei tamponări dintre un autoturism și microbuz cu opt pasageri la bord, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Nov, 13:38 nu cred
vasile a comentat pentru articolul Fostul senator de Buzău Teodorovici, printre martorii care au confirmat că Tel Drum este firma lui Dragnea:
Nu cred că se va finaliza dosarul Tel Drum. Dacă legea a fost făcută în așa fel încât eu să am o firmă și nimeni să nu știe că e a mea , cal care a gândit-o e consultant în Sicilia probabil. Camora și Nașul rămân fraeri pe lângă legiuitorii noștri. „Unde lucrezi?”-La tel drum! -„ce-i aia?”-o firmă care umblă Teleleu și face drumuri. „aha și cui e?”-a lui Teleleu Tănase! „cine-i ăla?” -nu se știe!!!
19 Nov, 13:34 observator
ionescu o. a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
Observator pe naiba! Pus doar pe șicane de postac. E limpede că „nu vede pădurea din cauza copacilor”.N-ai cu cine să limpezești ceva din pricina tendințelor oportuniste...
19 Nov, 13:30 vin
ionescu o. a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Nu e un zvon ci un proiect. Îngijorarea profesorilor e maximă...Unul-de educație fizică-se întreba cum va face sport cu tableta-n mână. Altul-diriginte- se plânge că n-are unde să le depoziteze în clase. Un profesor de matematică era fericit:„eu pot preda și face exerciții la tabletă, de acasă. Cineva -administratorul unei școli-s-a hotărît să se reprofileze pe depanare tablete.Informaticianul din altă unitate bănuie că tabletele nu vor fi de calitate și nici leptopurile. Un părinte era mânios :„Adică nu-i deajuns că fi-miu stă toată ziua acasă cu nasul în calculator, să-i văd și la școală?”O mămică zglobie a întrebat directoarea unei școli: „Da de jucat se vor mai juca elevii ăștia?”Oricum vor nu vor unii , VIN TABLETELE ȘI LEPTOPURILE!!! Să nu vă bateți pe ele...
Google PageRank Checker