27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:46 PM
albosmart

Educatie

Cadouri de Paște pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Buzău

de Cristian IONESCU
Educatie  |
19.04.2017, 00:00
3566

   În apropierea sărbătorilor de Paști, copiii de la Centrul Șco­lar pentru Educație Incluzivă Buzău au primit ca­douri de la elevii buzoieni ai Șco­lii Gimnaziale „Ion Crean­gă“. Aceasta a fost cea de-a patra activitate din cadrul pro­iec­tului educațional județean „Copii suntem cu toții“, din cadrul Strategiei Nationale de Acțiune Comunitară (SNAC) derulat în anul școlar 2016/ 2017. Acest proiect este inițiat și coordonat de Școala Gimna­zială ,,Ion Creangă“ în par­teneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Buzău.

   „Scopul acestui proiect este organizarea unor activități extracurriculare de ajutorare a copiilor cu dIzabilități sau defavorizați social. Cele patru activități desfășurate până acum ne-au ajutat să ne apropiem de copiii cu dizabilități și să ne distrăm împreună, ca o mare familie. Cred că acest proiect are un impact pozitiv asupra copiilor implicați, dar și asupra noastră, a cadrelor didactice, a părinților. Aceste activități nu ar fi posibile fără implicarea pă­rinților și a colectivului de ca­dre didactice voluntare: prof. Daniela Teodorescu, prof. Nico­leta Vlad, educ. Marilena Iri­mia, educ. Gina – Mariana Zam­fir, înv. Rodica Mără­ci­neanu și înv. Mita Nedelcu de la școala noastră“ a declarat directorul Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă“, prof. Daniela Vornicu.

Dulciuri, jucării și hăinuțe

   ,,Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Bu­zău deja s-au obișnuit cu noi și ne-au primit cu multă căldură; ei așteaptă de fiecare dată cu nerăbdare să ne vadă și să fa­cem diferite activități împre­ună. Cu ajutorul părinților co­piilor de la grupele noastre, am colectat și dus dulciuri, jucării, hăinuțe, materiale necesare pentru confecționarea colajelor și felicitărilor. Împreună cu ei am desenat, lipit și reali­zat felicitări de Paști. Le mul­țumim cadrelor didactice Mihaela Nechita, Luminița Niță și Silvia Cimpocă, pentru căl­­du­ra și prietenia cu care ne așteaptă de fiecare dată“, a declarat prof. Daniela Teodo­res­cu. 

Comentarii

snac (21 Apr, 18:29)
Cristina

FELICITARI!

Raspunde

Stiri Agerpres

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului și un director din RATB, arestați preventiv
Duminica, Iulie 23, 2017 17:33 PM

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, directorul de achiziții din RATB, Florin Badiu, și Constantin-Cosmin Coman au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului Ilfov în dosarul în care sunt acuzați de evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker