Aproximativ 200 de copii din Sărata Monteoru au primit în seara de 5 decembrie cadouri de Moș Nicolae. Mesagerul Moșului a fost președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care le-a împărțit celor mici dulciuri. Cu aceeași ocazie a fost aprins iluminatul festiv de sărbători în stațiunea Sărata Monteoru și a fost împodobit un brad înalt de șapte metri amplasat în centrul stațiunii. Copiii au prezentat un spectacol de colinde, iar la final s-au bucurat de un foc de artificii.

Venirea lui Moș Nicolae în stațiunea Sărata Monteoru a devenit o tradiție pentru reprezentanții Consiliului Județean și ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sărata Monteoru.

Tot cu prilejul sărbătorii de Moș Nicolae, Consiliul Județean invită copiii din municipiu, astăzi, 6 decembrie, la sala mare a instituției unde se va juca spectacolul „Fetița cu chibrituri”. Spectacolul va avea două reprezentații, de la ora 10,30 și 12,30, la care sunt așteptați aproape 1.000 de copii care vor primi cadouri din partea președintelui Consiliului Județean.

 

DISTRIBUIȚI
loading...