Cadou de excepţie primit de buzoianca Lucia Dumitrescu de ziua ei, pe 29 aprilie. Artista a primit invitaţia de a cânta în deschiderea concertului Scorpions chiar din partea celui care a făcut parte din prima formulă a trupei Scorpions în anul 1969, Cristian Becker.  Becker este acum liderul formaţiei Salamandra, alături de care cântă Lucia Dumitrescu.

Buzoianca declară că este cel mai frumos cadou profesional primit vreodată şi a spus că aşteaptă cu nerăbdare să cânte piesa care a fost atât de frumos primită de public, ,,Pân’ La Soare!”.

Legendara trupă Scorpions va concerta la Romexpo, în Bucureşti, pe data de 12 iunie. Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe rock, cu peste 50 de ani de carieră şi peste 100 de milioane de albume vândute, a căror muzică sună la fel ca în prima zi.

„Este o onoare“

„Mi se pare minunat că am fost aleşi să cântăm în des­chiderea unei aşa renumite trupe şi este şi o onoare. Urmează să lansăm o piesă nouă, în aceeaşi formulă, piesă compusă de acelaşi compozitor care a scris piesă <Pân’ La Soare>, Ştefan Crăciun, însă, de această dată, noua piesă va avea versuri scrise de mine, inspirate din viaţa mea, din trecutul recent. Va fi aşa, ca o carte deschisă pentru cei care vor avea curiozitatea şi plăcerea să o asculte!”, a declarat pentru OPINIA Lucia Dumitrescu.

Pregăteşte o lucrare de doctorat despre muzică şi dezvoltare personală  

De doi ani artista se ocupă de cabinetul său de Psihologie din Buzău, unde lucrează cu copii, adulţi, cupluri şi familii. însă, pe lângă această activtate, Lucia spune că îşi rezervă şi o bună parte din timp pentru a lucra cu copiii în domeniul muzical.

„Încerc astfel să adun date pentru o viitoare lucrare de doctorat, în care să pot surprinde cum influenţează studiul muzical vocal dezvoltarea personală. Şi datele adunate până acum mi-au oferit îndeajuns de multe ipoteze de studiu ca să le pot verifica în timp. O să mai dureze însă, este o activitate pe care o fac plină de entuziasm. E cu atât mai frumoasă pentru că am parte de colaborări cu copii, ai căror părinţi sunt implicaţi activ în procesul lor de dezvoltare, atât acasă cât şi la întâlnirile din cabinet, iar una dintre concluziile pe care le-am desprins până acum este că succesul artistic al copilului este direct proporţional cu susţinerea şi implicarea emoţională activă a părintelui în procesul de învăţare”, a mai declarat Lucia.

Se pregăteşte de concertul Katie Melua   

În plus, anul acesta, buzoianca şi-a propus să petreacă mai mult timp cu familia şi să plece împreună în câteva minivacanţe în străinătate, astfel încât să poată viziona şi câteva concerte ale marilor artişti internaţionali. „În ultima vreme,  am dezvoltat o pasiune pentru sejururi scurte în străinătate, de două-trei nopţi în care să pot vedea şi un concert de calitate. Aştept cu nerăbdare, în noiembrie concertul uneia dintre artistele mele preferate, Katie Melua, spre exemplu. Şi lista va continua!”, ne-a mai declarat Lucia Dumitrescu.

DISTRIBUIȚI
loading...