27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:33 AM

Actualitate

Ca urmare a avertizărilor cod galben și cod portocaliu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău, activat

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
19.04.2017, 14:41
842

Având în vedere avertizările meteorologice de cod galben și cod portocaliu, de precipitaţii abundente, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte,    intensificări ale vântului din această perioadă şi emiterea de către  Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a Codului  galben hidrologic  pe râurile din bazinele hidrografice Buzău şi Călmăţui, în data de 18.04.2017, ora 17:00, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU)  s-a reunit și a stabilit o serie de  măsuri speciale.

   Astfel, a fost activată  grupa operativă la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău începând din această dimineață, de la  ora 09.00 și este  verificată prin sondaj instituirea  serviciului de permanenţă la nivelul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.

   De asemenea, CJSU  a dispus activarea agenţilor de inundaţii de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău, verificarea stocurilor de materiale antiderapante la nivelul Secţiei Drumuri Naţionale Buzău şi a administratorului drumurilor judeţene în zonele posibil a fi afectate.

   Totodată, sunt monitorizate permanent  furnizarea utilităţilor publice pentru populaţie, precum gaze, apă, căldură, energie electric și a tuturor riscurilor   şi vulnerabilităţilor la nivelul judeţului.

   De astăzi, începând cu ora 16,30, se activează Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) la nivelul Instituţiei Prefectului. Situaţia operativă este monitorizată permanent prin Centrul Operaţional Judeţean, toate instituţiile cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă fiind pregătite să intervină ori de câte ori va fi nevoie. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker