27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:24 PM

Actualitate

Ca urmare a avertizărilor cod galben și cod portocaliu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău, activat

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
19.04.2017, 14:41
1835

Având în vedere avertizările meteorologice de cod galben și cod portocaliu, de precipitaţii abundente, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte,    intensificări ale vântului din această perioadă şi emiterea de către  Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a Codului  galben hidrologic  pe râurile din bazinele hidrografice Buzău şi Călmăţui, în data de 18.04.2017, ora 17:00, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU)  s-a reunit și a stabilit o serie de  măsuri speciale.

   Astfel, a fost activată  grupa operativă la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău începând din această dimineață, de la  ora 09.00 și este  verificată prin sondaj instituirea  serviciului de permanenţă la nivelul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.

   De asemenea, CJSU  a dispus activarea agenţilor de inundaţii de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău, verificarea stocurilor de materiale antiderapante la nivelul Secţiei Drumuri Naţionale Buzău şi a administratorului drumurilor judeţene în zonele posibil a fi afectate.

   Totodată, sunt monitorizate permanent  furnizarea utilităţilor publice pentru populaţie, precum gaze, apă, căldură, energie electric și a tuturor riscurilor   şi vulnerabilităţilor la nivelul judeţului.

   De astăzi, începând cu ora 16,30, se activează Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) la nivelul Instituţiei Prefectului. Situaţia operativă este monitorizată permanent prin Centrul Operaţional Judeţean, toate instituţiile cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă fiind pregătite să intervină ori de câte ori va fi nevoie. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker