27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 06:55 AM

Actualitate

Ca urmare a avertizărilor cod galben și cod portocaliu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău, activat

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
19.04.2017, 14:41
1847

Având în vedere avertizările meteorologice de cod galben și cod portocaliu, de precipitaţii abundente, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte,    intensificări ale vântului din această perioadă şi emiterea de către  Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a Codului  galben hidrologic  pe râurile din bazinele hidrografice Buzău şi Călmăţui, în data de 18.04.2017, ora 17:00, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU)  s-a reunit și a stabilit o serie de  măsuri speciale.

   Astfel, a fost activată  grupa operativă la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău începând din această dimineață, de la  ora 09.00 și este  verificată prin sondaj instituirea  serviciului de permanenţă la nivelul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.

   De asemenea, CJSU  a dispus activarea agenţilor de inundaţii de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău, verificarea stocurilor de materiale antiderapante la nivelul Secţiei Drumuri Naţionale Buzău şi a administratorului drumurilor judeţene în zonele posibil a fi afectate.

   Totodată, sunt monitorizate permanent  furnizarea utilităţilor publice pentru populaţie, precum gaze, apă, căldură, energie electric și a tuturor riscurilor   şi vulnerabilităţilor la nivelul judeţului.

   De astăzi, începând cu ora 16,30, se activează Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) la nivelul Instituţiei Prefectului. Situaţia operativă este monitorizată permanent prin Centrul Operaţional Judeţean, toate instituţiile cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă fiind pregătite să intervină ori de câte ori va fi nevoie. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Coreea de Nord reprezintă o "amenințare fără precedent", afirmă Jim Mattis și aliații săi
Marti, Octombrie 24, 2017 06:38 AM

Programul militar nord-coreean reprezintă o "amenințare gravă și fără precedent" pentru Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia, au afirmat marți miniștrii apărării din cele trei țări, relatează AFP.

Senat: Propunerea legislativă pentru completarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES, marți, pe ordinea de zi a plenului
Marti, Octombrie 24, 2017 06:06 AM

Senatul ar putea dezbate și vota, marți, propunerea legislativă pentru completarea Legii 19/2003 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, prin care se propune demiterea directorului general în cazul respingerii de către Parlament a Raportului anual de activitate al instituției.

Siria: 22 de morți într-un raid aerian la Deir ez-Zor (OSDO)
Marti, Octombrie 24, 2017 06:02 AM

Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața luni seară într-un atac aerian cu origine neidentificată în apropiere de Deir ez-Zor, oraș din estul Siriei eliberat aproape complet de forțele regimului de la Damasc, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

China: Noua conducere va fi prezentată miercuri
Marti, Octombrie 24, 2017 05:28 AM

Noua conducere chineză va fi prezentată miercuri, la finalul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist la putere, a anunțat agenția Xinhua, citată de AFP.

Ovidiu Puțura - audiat din nou la Comisia SRI
Marti, Octombrie 24, 2017 05:25 AM

Comisia parlamentară de control al activității SRI urmează să îl audieze din nou marți pe fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker