Spitalul Judeţean Bu-zău lansează buzoienilor invitaţia de a se întâlni cu medicii diabetologi şi nutriţionişti, miercuri, 31 octombrie, între orele 10,00 şi 15,00, în Piaţa Dacia, unde, într-un cort special amenajat, cadrele medicale vor sta la dispoziţia tuturor celor care doresc să afle mai multe informaţii despre diabet şi să îşi testeze glicemia.

Acţiunea face parte din Campania, denumită „Drep­tul nostru la un viitor mai sănătos”, şi constituie un preambul la Ziua Mondială a Diabetului care se marchează, anual, la 14 noiembrie, în întreaga lume.

Buzoienii care îşi vor testa  gratuit glicemia vor beneficia şi de sfaturile spe­cialiştilor secţiei Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice a unităţii medicale, care le vor oferi, pentru fiecare în parte, în funcţie de valorile analizei, sfaturi profesioniste.

La acţiune va participa şeful secţiei de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul SJU Buzău, medicul primar Dana Marinescu, împreună cu medicul specialist Lorena Bădici, de la cabinetul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul ambulatoriului de specialitate al spitalului buzoian. Echipa va fi completată de personal medical  din cadrul aceleiaşi secţii de diabet.

DISTRIBUIȚI
loading...