27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:36 PM

Educatie

Buzoienii de 10, premiaţi ieri la Inspectoratul Şcolar

de Cristian IONESCU
Educatie  |
01.09.2017, 00:00
964

   Inspectoratul Şcolar Jude­ţean Buzău a găzduit, ieri, festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţionalţ (24 de elevi) şi de Bacalaureat (doi elevi) în anul  şcolar 2016-2017.

   Cei 26 de buzoieni au primit premii constând în bani, în baza Ordinului ministrului Educaţiei, conform căruia absolvenţii de clasa a VIII-a, care au obţinut media generală 10,  au primit suma de 1.000 lei, iar absolvenţii de liceu, suma de 3.000 lei.

   Cei 24 de buzoieni care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională sunt: George Adelin Aniţei (Şcoala „Sfântul Apostol Andrei”), Alexandra Ioana Apetri (Şcoala Căpitan Aviator „Mircea T. Bădulescu“), Alexandra Apostol (Şcoala nr. 11), Robert-Cosmin Băceanu (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Ana Cristina Bălan (Şcoala nr. 11), Cezara Alina Ioana Cazan (Şcoala „George Emil Palade“), Ana Maria Ciauşu (Şcoala nr. 1 Rm. Sarat), Alexandra-Ilinca Domnescu (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Teodor Petru Gavrilă (Liceul Pedagogic „Spiru Haret“), Florin Grigore (Şcoala nr. 11), Daria-Cristiana Lebădă (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Ştefan-Andrei Mărunţiş (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Andreea Muşat (Şcoala nr. 11), Liviu-Ştefan Neacşu-Miclea (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Alexandra Elena Nicu  (Şcoala nr. 11), Ioana-Călina Pascu (Colegiul „B. P. Hasdeu“ ), Eugen Marian Piron (Şcoala „George Emil Palade“), Maria Irina Stoian (Liceul Pedagogic „Spiru Haret“), Andra Ioana Stoica (Şcoala nr. 11), Teodora-Irina Tache (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Maria Cătălina Tănase (Şcoala nr. 11), Andrei Bogdan Vlad (Şcoala nr. 7), Alexandru-Nicolae Vlăduţ (Colegiul „B. P. Hasdeu“), Ionuţ-Alexandru Zamfiroiu (Colegiul „B. P. Hasdeu“).

   De asemenea, cei doi buzoieni care au luat Bacalaureatul cu media 10 sunt Sorina Banu şi Marius Marinescu, ambii de la colegiul „B. P. Hasdeu”.

Comentarii

Buzoieni de 10 premiati (01 Sep, 08:43)
bcc

Cinste lor! Felicitari si celor care s-au gandit sa ii premieze! Judetul Buzau ete in fruntea invatamantului romanesc! Felicitari profesorilor!

Raspunde

Stiri Agerpres

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:25 PM

Grupul de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rugby: Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei, începând de anul viitor, a anunțat joi conducerea World Rugby (WR), care a menționat că dorește să acționeze în continuare pentru egalitatea de gen la toate nivelurile organizației.

Dragnea anunță că nu va accepta invitația președintelui Iohannis de 1 Decembrie
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale.

Dragnea, despre moțiune: Ne-am îngrijit să avem colegi în sală, ca să le asigurăm cvorum
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:22 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, joi, că textul moțiunii de cenzură a fost "plin de invective, de minciună" și a adăugat că parlamentarii PSD au fost prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker