27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:28 AM

Monden

Buzoienii de la The Targets, concert aniversar în scop caritabil alături de Mihai Mărgineanu

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
03.04.2017, 00:00
890

   Serbează prin muzică patru ani de existență, în cadrul unui concert caritabil! Este vorba despre trupa buzoienilor de la The Targets, care ne invită pe 6 aprilie să trecem prin București, pentru a contribui la o strângere de fonduri, partici­pând la un concert cu muzică de calitate, în TRIBUTE începând cu ora 20.30.

   „Acțiunea muzicală caritabilă este organizată de un grup de studenți de la Facultatea de Medicină, care au aflat că în vară facem și noi patru ani de concerte și mai știau și faptul că, în fiecare an, susți­nem  prin muzică astfel de evenimente. Ne-au propus să organizăm acest concert în clubul Tribute, unul dintre cele mai bune cluburi de muzică live din București, iar pe lângă noi au fost invitați și Mihai Mărgineanu și Ana Baniciu - fiica lui Mircea Baniciu, «acompaniați» de MC-ul Dan Fin­țescu. Suntem onorați de invitație și foarte bucuroși că, prin ceea ce facem, putem din nou ajuta oamenii!“ a spus Răzvan Filip, liderul trupei buzoiene.

   Componența actuală a formulei The Targets este formată din Ștefan Vasile- chitară,  Ștefan Florea - chitară,  Andrei Mîndru - chitară bass, Mihai Gorgan- tobe, Adrian Popescu- clape și Răzvan Filip- voce.

„Stăm mai mult în sala de repetiții să pregătim piesele noastre“

   În legătură cu planurile pe care le au după patru ani de activitate, liderul trupei a declarat:

   „Din 2013 și până acum, în fiecare an, am susținut și câteva concerte caritabile din pură umanitate și respect pentru publicul nostru! Acum stăm mai mult în sala de repetiții și pregătim piesele noastre, pe care sperăm ca anul acesta să le lansăm, într-un eveniment muzical inedit, în afara acestui concert în care avem onoarea să cântăm cu Mihai Mărgineanu și Ana  Ba­ni­ciu. Anul acesta  chiar vrem să ne axăm mai mult pe calitate, nu cantitate. Încercăm să ne programăm concertele cât mai bine, încât să oferim la fiecare reprezentare o experiență nouă, dar până atunci ne vedem pe 6 aprilie, de la ora 20.30, în Tribute!“, a mărtu­risit Răzvan Filip.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker