27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:43 AM

Monden

Buzoienii de la The Targets, concert aniversar în scop caritabil alături de Mihai Mărgineanu

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
03.04.2017, 00:00
1032

   Serbează prin muzică patru ani de existență, în cadrul unui concert caritabil! Este vorba despre trupa buzoienilor de la The Targets, care ne invită pe 6 aprilie să trecem prin București, pentru a contribui la o strângere de fonduri, partici­pând la un concert cu muzică de calitate, în TRIBUTE începând cu ora 20.30.

   „Acțiunea muzicală caritabilă este organizată de un grup de studenți de la Facultatea de Medicină, care au aflat că în vară facem și noi patru ani de concerte și mai știau și faptul că, în fiecare an, susți­nem  prin muzică astfel de evenimente. Ne-au propus să organizăm acest concert în clubul Tribute, unul dintre cele mai bune cluburi de muzică live din București, iar pe lângă noi au fost invitați și Mihai Mărgineanu și Ana Baniciu - fiica lui Mircea Baniciu, «acompaniați» de MC-ul Dan Fin­țescu. Suntem onorați de invitație și foarte bucuroși că, prin ceea ce facem, putem din nou ajuta oamenii!“ a spus Răzvan Filip, liderul trupei buzoiene.

   Componența actuală a formulei The Targets este formată din Ștefan Vasile- chitară,  Ștefan Florea - chitară,  Andrei Mîndru - chitară bass, Mihai Gorgan- tobe, Adrian Popescu- clape și Răzvan Filip- voce.

„Stăm mai mult în sala de repetiții să pregătim piesele noastre“

   În legătură cu planurile pe care le au după patru ani de activitate, liderul trupei a declarat:

   „Din 2013 și până acum, în fiecare an, am susținut și câteva concerte caritabile din pură umanitate și respect pentru publicul nostru! Acum stăm mai mult în sala de repetiții și pregătim piesele noastre, pe care sperăm ca anul acesta să le lansăm, într-un eveniment muzical inedit, în afara acestui concert în care avem onoarea să cântăm cu Mihai Mărgineanu și Ana  Ba­ni­ciu. Anul acesta  chiar vrem să ne axăm mai mult pe calitate, nu cantitate. Încercăm să ne programăm concertele cât mai bine, încât să oferim la fiecare reprezentare o experiență nouă, dar până atunci ne vedem pe 6 aprilie, de la ora 20.30, în Tribute!“, a mărtu­risit Răzvan Filip.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker