După câteva luni de la sărbătorirea majoratului, trupa Bere Gratis concertează în faţa buzoienilor. La sfârşitul anului trecut, Bere Gratis a sărbătorit 18 ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Palatului, avându-l invitat special pe ­Gheo­rghe Zamfir. Luna aceasta trupa poposeşte la Buzău, cu un concert care va reuni cele mai cunoscute piese din perioada de debut, dar şi noile piese de pe cele mai recente albume.

   Evenimentul va avea loc pe 24 martie, ora 21,00, la Acquario, lângă Sala Sporturilor.

   Din repertoriul prezentat la Buzău nu vor lipsi piesele „Ce mişto“, „Unu mai”, „Străzi albastre”, „La tine aş vrea să fiu”, „Îţi mai aduci aminte” sau „Noapte caldă” şi hit-ul „Două inimi”.

   Trupa Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai „Miţă” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia „Ghost”. Un bun prieten al băieţilor le-a sugerat să adopte un nume românesc, care să atragă publicul. A fost ales „Bere Gratis“, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă… bere gratis.

   Despre începuturile trupei îşi aminteşte chiar solistul Mihai „Miţă’’ Georgescu. „Formaţia noastră a apărut ca o lovitură, pentru că niciunul dintre membrii trupei nu era cunoscut pe plan muzical. Dar, am convins şi ne-am bucurat de prietenia pe care ne-au ­acorda­t-o Holograf, Compact — trupe mature, cu standard profesional recunoscut. Dar, am ştiut şi noi să stăm la locul nostru. Fără să criticăm şi să ne intereseze ce fac alţii, ne-am văzut pur şi simplu, lungul nasului’’, a declarat Miţă. 

  Actuala formulă Bere Gratis îi reuneşte pe Mihai Georgescu „Miţă” (voce), Robert Anghelescu „Blându” (clape), Marian Săracu „Piticu” (tobe), Marius Bob „Neuro” (chitară) şi Radu Vaştag (bas).

   Pentru rezervări şi bilete la concertul de la Buzău, sunaţi la telefoanele Rezervari: 0787.531. 155, 0729.977.460.

DISTRIBUIȚI