27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:09 PM

Monden

Buzoienii au parte luna aceasta de „Bere Gratis“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.03.2017, 00:00
728

   După câteva luni de la sărbătorirea majoratului, trupa Bere Gratis concertează în faţa buzoienilor. La sfârşitul anului trecut, Bere Gratis a sărbătorit 18 ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Palatului, avându-l invitat special pe ­Gheo­rghe Zamfir. Luna aceasta trupa poposeşte la Buzău, cu un concert care va reuni cele mai cunoscute piese din perioada de debut, dar şi noile piese de pe cele mai recente albume.

   Evenimentul va avea loc pe 24 martie, ora 21,00, la Acquario, lângă Sala Sporturilor.

   Din repertoriul prezentat la Buzău nu vor lipsi piesele „Ce mişto“, „Unu mai”, „Străzi albastre”, „La tine aş vrea să fiu”, „Îţi mai aduci aminte” sau „Noapte caldă” şi hit-ul „Două inimi”.

   Trupa Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai „Miţă” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia „Ghost”. Un bun prieten al băieţilor le-a sugerat să adopte un nume românesc, care să atragă publicul. A fost ales „Bere Gratis“, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă... bere gratis.

   Despre începuturile trupei îşi aminteşte chiar solistul Mihai „Miţă’’ Georgescu. „Formaţia noastră a apărut ca o lovitură, pentru că niciunul dintre membrii trupei nu era cunoscut pe plan muzical. Dar, am convins şi ne-am bucurat de prietenia pe care ne-au ­acorda­t-o Holograf, Compact — trupe mature, cu standard profesional recunoscut. Dar, am ştiut şi noi să stăm la locul nostru. Fără să criticăm şi să ne intereseze ce fac alţii, ne-am văzut pur şi simplu, lungul nasului’’, a declarat Miţă. 

  Actuala formulă Bere Gratis îi reuneşte pe Mihai Georgescu „Miţă” (voce), Robert Anghelescu „Blându” (clape), Marian Săracu „Piticu” (tobe), Marius Bob „Neuro” (chitară) şi Radu Vaştag (bas).

   Pentru rezervări şi bilete la concertul de la Buzău, sunaţi la telefoanele Rezervari: 0787.531. 155, 0729.977.460.

Comentarii

chitarist la Bere Gratis este Mihai Munteanu (21 Mar, 15:24)
Emil

Chitarist la Bere Gratis este Mihai Munteanu https://www.facebook.com/MihaiMunteanuberegratis/

Raspunde

Stiri Agerpres

Martin Schulz respinge acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada când a fost președintele PE
Duminica, Martie 26, 2017 16:02 PM

Politicianul social-democrat german Martin Schulz a respins duminică acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada în care a deținut funcția de președinte al Parlamentului European, el susținând că acuzațiile respective sunt motivate politic, relatează DPA.

Acordul OPEC privind reducerea globală a producției de țiței ar putea fi extins până la sfârșitul anului
Duminica, Martie 26, 2017 16:01 PM

Un comitet comun al miniștrilor din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și din alte state producătoare din afara cartelului a recomandat extinderea cu șase luni a acordului de reducere a producției pe plan global cu 2%, se arată în proiectul comunicatului de presă văzut de Reuters.

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker