27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:46 AM

Monden

Buzoienii au parte luna aceasta de „Bere Gratis“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.03.2017, 00:00
984

   După câteva luni de la sărbătorirea majoratului, trupa Bere Gratis concertează în faţa buzoienilor. La sfârşitul anului trecut, Bere Gratis a sărbătorit 18 ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Palatului, avându-l invitat special pe ­Gheo­rghe Zamfir. Luna aceasta trupa poposeşte la Buzău, cu un concert care va reuni cele mai cunoscute piese din perioada de debut, dar şi noile piese de pe cele mai recente albume.

   Evenimentul va avea loc pe 24 martie, ora 21,00, la Acquario, lângă Sala Sporturilor.

   Din repertoriul prezentat la Buzău nu vor lipsi piesele „Ce mişto“, „Unu mai”, „Străzi albastre”, „La tine aş vrea să fiu”, „Îţi mai aduci aminte” sau „Noapte caldă” şi hit-ul „Două inimi”.

   Trupa Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai „Miţă” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia „Ghost”. Un bun prieten al băieţilor le-a sugerat să adopte un nume românesc, care să atragă publicul. A fost ales „Bere Gratis“, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă... bere gratis.

   Despre începuturile trupei îşi aminteşte chiar solistul Mihai „Miţă’’ Georgescu. „Formaţia noastră a apărut ca o lovitură, pentru că niciunul dintre membrii trupei nu era cunoscut pe plan muzical. Dar, am convins şi ne-am bucurat de prietenia pe care ne-au ­acorda­t-o Holograf, Compact — trupe mature, cu standard profesional recunoscut. Dar, am ştiut şi noi să stăm la locul nostru. Fără să criticăm şi să ne intereseze ce fac alţii, ne-am văzut pur şi simplu, lungul nasului’’, a declarat Miţă. 

  Actuala formulă Bere Gratis îi reuneşte pe Mihai Georgescu „Miţă” (voce), Robert Anghelescu „Blându” (clape), Marian Săracu „Piticu” (tobe), Marius Bob „Neuro” (chitară) şi Radu Vaştag (bas).

   Pentru rezervări şi bilete la concertul de la Buzău, sunaţi la telefoanele Rezervari: 0787.531. 155, 0729.977.460.

Comentarii

chitarist la Bere Gratis este Mihai Munteanu (21 Mar, 15:24)
Emil

Chitarist la Bere Gratis este Mihai Munteanu https://www.facebook.com/MihaiMunteanuberegratis/

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker