Aproximativ 70 de persoane s-au strâns, duminică după-amiază, în Piața Dacia, pentru a demonstra împotriva guvernului și pentru a-și exprima revolta față de intervenția brutală a jandarmeriei de vineri, din Piața Victoriei.
Manifestanții purtau pancarte cu lozinci precum „Fără penali în funcții publice”, „Susținem o Românie fără corupție”, „Rușine jandarmeriei române”, „Susținem o Românie cu o clasă politică responsabilă”, „Susținem o Românie guvernată de bun simț”.
Prezențe inedite au fost câteva familii de buzoieni care locuiesc și muncesc in străinătate. Luiza Dihoru-Smith, din Anglia, și Mihail Piloiu, din Canada, au explicat pentru OPINIA motivul prezenței lor în Piața Dacia.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Dacă tot o dăm pe jandarmi eu zic să facă și pesedeul un miting neautorizat, nespontan, în ultima clipă PSD-ul să refuze să semneze protocolul cu primăria (că doar pesedeii oricum vin), în fața Palatului Cotroceni, eventual cu kaizerul înăuntru. Când pesedeii pașnici vor forța intrarea în Palatul Cotroceni, jandarmii să le dea trandafiri roșii și nu gaze și bastoane, iar Dragnea să ceară procurorilor militari anchetarea jandarmeriei pentru că au oferit trandafiri cu ghimpi care ar fi afectat sănătatea corporală a pesediștilor pașnici. Dacă totuși nu există pesedei care să fi simțit că le-a fost pusă viața în pericol și nu au de gând să depună plângeri împotriva jandarmeriei atunci procurorii militari să iasă pe sticlă și să le ceară cu insistență pesediștilor pașnici să-i reclame pe jandarmi pentru ceva. Să iasă și intelighenția românească și să-i hulească pe pesedeii pașnici că n-au avut la ei mănuși speciale anti-înțepături!

Comments are closed.