27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:35 PM

Cultura

Buzoianul Vlad Enescu, pentru prima dată acasă cu trupa sa

de Cristian IONESCU
Cultura  |
05.09.2017, 00:00
1086
  • Formaţia „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” desfăşoară un turneu de promovare al primului ei album

   Trupa buzoianului Vlad Enescu, „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” (AFLMŞMP), des­făşoară, începând de luna aceasta, un turneu naţional care include şapte oraşe, printre care şi Buzăul. Evenimentul are rolul de a promova primul material discografic al trupei: „S-a Rezolvat. Nu Se Poate”.

   Acesta va conţine nouă piese exclusiv instrumentale, cu intervenţiile vocale ale actriţei Isabela Neamţu.

   „Albumul îşi propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare, dar şi de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă şi titlurile pieselor la diversele trăiri şi întâmplări pe care oamenii le întâmpină în viaţa de zi cu zi”, spun membrii trupei.

   La Buzău, AFLMŞMP va concerta pe 15 septembrie în cadrul Festivalului Top T, găzduit anul acesta, pentru prima dată, la After City (la ieşirea spre Spătaru). Turneul de promovare al albumului cuprinde următoarele oraşe: Cluj Napoca (5 septembrie - The Shelter), Craiova (8 septembrie - Wave 84), Buzău (15 septembrie – Top T), Iaşi (16 septembrie – ­Ro­ckNRolla), Bucureşti (19 septembrie - Club Control), Constanţa (7 octombrie – TBA), Bucureşti (8 octombrie - Quantic Club - Q Fest).

   „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, iniţial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal Axial Lead.

Trupă distinsă cu premiul „Best Alternative Newcomer”   

   La aproximativ şase luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiţi”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula şi lui Vlad i s-au alăturat Matei Puşcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) şi Mircea Becherescu la chitară (ex-Aeon Blank & Sunet Fin).

   În ianuarie 2017, trupa buzoianului Vlad Enescu a fost desemnată „Best Alternative Newcomer” în cadrul Galelor METALHEAD.

   Absolvent al Colegiului Hasdeu în 2012 și al Universității București (Facultatea de Limbi Străine, secția LMA - limbi moderne aplicate), Vlad Enescu mărturisea, la începutul proiectului „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” pentru maximumrock.ro: „Am făcut şi un experiment social – în loc să încerc să atrag ascultători prin melodii bine gândite, îi atrag prin umor, după care cui îi place ce aude, rămâne. Având în vedere răs­punsul pozitiv pe care l-am primit, eu zic că a fost un experiment reuşit”.

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:25 PM

Grupul de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rugby: Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei, începând de anul viitor, a anunțat joi conducerea World Rugby (WR), care a menționat că dorește să acționeze în continuare pentru egalitatea de gen la toate nivelurile organizației.

Dragnea anunță că nu va accepta invitația președintelui Iohannis de 1 Decembrie
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale.

Dragnea, despre moțiune: Ne-am îngrijit să avem colegi în sală, ca să le asigurăm cvorum
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:22 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, joi, că textul moțiunii de cenzură a fost "plin de invective, de minciună" și a adăugat că parlamentarii PSD au fost prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker