27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:53 AM
opinia-balcescu

Cultura

Buzoianul Vlad Enescu, pentru prima dată acasă cu trupa sa

de Cristian IONESCU
Cultura  |
05.09.2017, 00:00
985
  • Formaţia „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” desfăşoară un turneu de promovare al primului ei album

   Trupa buzoianului Vlad Enescu, „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” (AFLMŞMP), des­făşoară, începând de luna aceasta, un turneu naţional care include şapte oraşe, printre care şi Buzăul. Evenimentul are rolul de a promova primul material discografic al trupei: „S-a Rezolvat. Nu Se Poate”.

   Acesta va conţine nouă piese exclusiv instrumentale, cu intervenţiile vocale ale actriţei Isabela Neamţu.

   „Albumul îşi propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare, dar şi de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă şi titlurile pieselor la diversele trăiri şi întâmplări pe care oamenii le întâmpină în viaţa de zi cu zi”, spun membrii trupei.

   La Buzău, AFLMŞMP va concerta pe 15 septembrie în cadrul Festivalului Top T, găzduit anul acesta, pentru prima dată, la After City (la ieşirea spre Spătaru). Turneul de promovare al albumului cuprinde următoarele oraşe: Cluj Napoca (5 septembrie - The Shelter), Craiova (8 septembrie - Wave 84), Buzău (15 septembrie – Top T), Iaşi (16 septembrie – ­Ro­ckNRolla), Bucureşti (19 septembrie - Club Control), Constanţa (7 octombrie – TBA), Bucureşti (8 octombrie - Quantic Club - Q Fest).

   „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, iniţial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal Axial Lead.

Trupă distinsă cu premiul „Best Alternative Newcomer”   

   La aproximativ şase luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiţi”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula şi lui Vlad i s-au alăturat Matei Puşcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) şi Mircea Becherescu la chitară (ex-Aeon Blank & Sunet Fin).

   În ianuarie 2017, trupa buzoianului Vlad Enescu a fost desemnată „Best Alternative Newcomer” în cadrul Galelor METALHEAD.

   Absolvent al Colegiului Hasdeu în 2012 și al Universității București (Facultatea de Limbi Străine, secția LMA - limbi moderne aplicate), Vlad Enescu mărturisea, la începutul proiectului „Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” pentru maximumrock.ro: „Am făcut şi un experiment social – în loc să încerc să atrag ascultători prin melodii bine gândite, îi atrag prin umor, după care cui îi place ce aude, rămâne. Având în vedere răs­punsul pozitiv pe care l-am primit, eu zic că a fost un experiment reuşit”.

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker