Prima zi de audiţii din cel de-al optulea sezon ”X Factor” a început cu mari emoţii, atât pentru concurenţi, cât şi pentru Mihai Bendeac, noul prezentator al emisiunii. Acesta a avut însă parte de sprijinul celor patru juraţi, dar şi de al colegului său de platou de filmare din alte proiecte, Vlad Drăgulin!

,,Nu am niciun fel de siguranţă, nu ştiu ce o să se întâmple, o să intre primul concurent şi sper să ne ajutăm unul pe celălalt”, a mărturisit încă de la început Mihai Bendeac. Din fericire, actorul are în cel de-al optulea sezon ”X Factor” sprijin nu doar din partea juraţilor, ci şi în persoana lui Vlad Drăgulin, colegul lui Mihai Bendeac în producţiile ”Băieţi de oraş” şi ,,În puii mei”. ,,Am simţit nevoia să nu fiu singur. Şi, totodată, cineva trebuie să aibă grijă de concurenţi până ajung efectiv în backstage. În plus, Vlad este aici pentru că aşa merită! Şi-n sens pozitiv, şi-n sens negativ”, a glumit noul prezentator ”X Factor”, Mihai Bendeac.

În acest timp, juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică au început căutările pentru a descoperi cine va fi câştigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”, astfel că Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin continuă în această săptămână audiţiile, la Palatul Copiilor din Bucureşti. În cel de-al şaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor”, alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar în 2016 Carla’s Dreams a des­coperit ”factorul X” în Olga Verbiţchi.

Reamintim că Vlad Drăgulin i-a imitat pe Nicolae Guţă şi Nelson Mondialu’ la începuturile carierei sale în sitcomul românesc, pentru producţiile „În puii mei” şi, mai nou, pe Malone în serialul „Băieţi de oraş”, difuzat de Antena 1. El a dat viaţă unei multitudini de personaje şi mărturiseşte că aceşti ani, în care a jucat alături de Mihai Bendeac şi de echipa acestuia, au reprezentat o etapă importantă a vieţii sale. ,,Pentru mine, <În puii mei!> se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci şi unu de ani abia împliniţi; eram foarte crud. În mod clar, experienţa aceasta mi-a modelat personalitatea artistică, dar şi umană, m-a profesionalizat, am dobân­dit rigurozitate şi am învăţat să fiu eficient în timpul scurt de repetiţii pe care l-am avut la dispoziţie”, a spus actorul Vlad Drăgulin.

DISTRIBUIȚI
loading...