Vasile Calofir, buzoianul supranumit „actorul cu o mie de feţe” datorită versatilităţii sale, se poate lăuda cu un program foarte încărcat în această perioadă. Pe 10 martie, buzoia­nul vine foarte aproape de casă, la Ploieşti, şi vă invită la o comedie în care distribuţia te cucereşte din prima. “Încă nu, dar o să fie…” îi readuce pe aceeaşi scenă pe Aurelian Temişan, Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Ştefan Velniciuc, Mirela Stoian, Raluca Ghervan, Anca Dinicu, Teodora Păcurar, Valeria Stoian, Mihnea Nicolau şi Daniel Nuţă.

„Încă nu, dar o sa fie…” este o comedie de situaţie în care intrigile amoroase dau naştere unor situaţii comice irezistibile. De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului, şi pe partenerul sau de afaceri, Arnold. Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soţului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacţie buclucaşă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi? Cum se intensifică acţiunea când soţia lui Gilbert îşi face subit apariţia în magazin? Hai să afli la faţa locului care este soluţia ieşirii din situaţia imposibilă şi a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită, veţi afla dacă veţi merge la sala de spectacole din Ploieşti.

Seară de poezie persană

Pe lângă acest spectacol, actorul buzoian va mai parti­cipa vineri, 9 martie, de la ora 18,30, la Ceainăria Cărtureşti Verona, la evenimentul „Iubire şi înţelepciune” în poezia sufită. „Vă aşteptăm la o seară de poezie persană vineri, 9 martie, de la ora ora 18,30, la Ceainăria Cărtureşti Verona. Vom vorbi despre înţelepciune, cunoaş­tere, iubire, poezie şi maeştri spirituali sufiţi, prin prisma operelor semnate de Rumi, Omar Khayyam, Ibn Arabi şi Khalil Gibran”, spune Vasile Calofir.

Dincolo de scenă şi poezie, buzoianul a participat, luna trecută, alături de buzoianca Odette Mândruţă, semifina­lista emisiunii MasterChef, la un eveniment în Bucureşti, în care gastronomia a fost combinată cu actoria. Calofir a fost, cu această ocazie, ucenicul lui Odette, cea care a realizat live diferite preparate specifice diverselor culturi, iar actorul a „condimentat” reţetele cu diverse poveşti de dragoste.

Vasile Calofir (44 de ani) este originar din comuna Vadu Paşii şi a absolvit UNATC în 2002, la clasa regretatului Dem Rădulescu. Buzoianul este cunoscut atât pentru rolurile din piese de teatru, cât şi pentru participările în cadrul unor emisiuni de succes („Dănuţ SRL”, „Ferma Vedetelor” etc).

DISTRIBUIȚI
loading...